Uncategorized

200 minute cadou de sarbatori pentru toate abonamentele Romtelecom Voce

Romtelecom 200 minute cadouDaca ai unul din abonamentele Romtelecomn de telefonie fix, de sarbatori Romtelecom ti-a pregatit un cadou si anume 200 minute gratuite catre numere fixe si mobile din Romania, SUA si Canada si catre numerele fixe din Europa, minutele se acorda lunar timp de 2 luni.

Pentru ca banuiesc ca nu toata lumea o sa afle de ofeta Romtlecom nu dau pur si simplu aceste 200 minute, pentru a ti le activa trebuie sa suni la numarul de telefon 200 de pe telefonul tau fix romtelecom, sa asculti cateva reclame, sa apesi tasta 1 cand ti se spune si sa mai asculti alte reclame si gata, ai 200 de minute in maxim 48 ore.

Asa ca daca vezi articolul acesta spune-le si rudelor tale care sunt abonate la Romtelecom Voce pentru ca sa vorbiti mai mult de sarbatori gratuit.

Oferta poate fi activata pana la 7 ianuarie si este valabila pentru toate timpurile de abonamente de telefonie fixa Romtelecom, inclusiv pentru cele care nu mai sunt in oferta Romtelecom.

Urmariti blogul sau dati un “LIKE” pe pagina mea oficiala de Facebook pentru a primi stiri si despre alte oferte Romtelecom. Nu sunt pregatit sa public dar se zvoneste ca Romtelecom o sa relanseze ofertele la Clicknet cu PC/Laptop gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *