Zapp revine in forta pe piata corporate

telemobil ofera clientilor sai corporate posibilitatea de a tine legatura cu angajatii care se deplaseaza in strainatate, la costuri infime. Zapp este primul operator din Romania care adopta tehnologia VoIP (telefonie prin intermediul internetului) in telefonia mobila, prin lansarea serviciului Zapp Global Free. Prin acest serviciu,

Potrivit unor surse din piata, Zapp ar detine aproximativ 27% din segmentul de business al pietei de telefonie mobila, 80% dintre cei 500.000 de utilizatori inregistrati la 31 decembrie 2006 avand contracte pe persoana juridica.

Doua particularitati atrag atentia la noul serviciu Zapp Global Free: in primul rand, adoptarea VoIP inseamna costuri mult reduse de comunicare, VoIP fiind, prin 2001-2002, alternativa low-cost la serviciile de telefonie fixa ale Romtelecom, inainte de liberalizarea pietei telecom din Romania. In al doilea rand, serviciul este accesibil contra cost clientilor Zapp si gratuit oricarui utilizator de internet. Cu cinci-sase ani in urma, firmele din Romania incepeau sa adopte tehnologia VoIP, pentru a taia costurile cu telecomunicatiile inter-sedii: in loc sa efectueze apeluri interurbane prin reteaua Romtelecom, faceau transmisii gratuite prin intermediul unei Retele Virtuale Private in Internet.

Citeste articolul complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *