Uncategorized

Zapp Global Free

Zapp Global Free este solutia gratuita de a suna de pe PC pe telefon zapp fix sau mobil si invers.

Care este smecheria? Cel care suna de pe calculator nu plateste nimic, in schimb, cel care porimeste apelul este limitat la 1 apel 10 minute (nu se precizeaza daca pe luna sau pe saptamana). In caz ca cel care are telefon zapp (fix sau mobil) isi activeaza o extraoptiune de 4.99$ plus TVA poate premi apeluri nelimitate gratuite de pe calculator si chiar poate suna pe cineva care are programul Zapp Global Free activat pe calculator.

Care este avantajul?
Sa spunem ca parintii au scapat de telefonul fix de la Romtelecom pentru care plateau o gramda (6 euro si ceva) si l-au inlocuit zu Zap FixTel, iar eu am la mine acasa (in alt oras) internet de mare viteza, tot ce trebuie sa fac este sa instalez programul de VoIP Zapp Globap Free pe un PC sau pe Laptop si pot sa-i sun 10 minute gratuit. Pentru ca nu le ajung 10 minute si pentru vor sa ma sune pe mine fara sa plateasca nimic in plus, isi activeaza extraoptiunea de 4.99$ + TVA si pot sa ma sune pe calculator nelimitat.

Sa spunem ca in vacanta plec in Grecia, sau chiar ma mut in alta tara, as putea sa ma duc un laptopului unde gasesc un hotspot si sa sun gratuit.

In curand si Vodafone va avea o oferta de VoIP, atunci chiar ar fi interesant, ca, drept vorbind nu am nici un numar de telefon pe reteaua Zapp.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *