Uncategorized

Zapp este Cool si tinteste adolescentii cu 5000 minute catre Yahoo Messenger de pe telefonul mobil

Se cunoaste ca s-a lucrat intens la relansarea zapp dupa ce erau la un pas de faliment si de curand au lansat pentru prima data o cartela pentru care nu trebuie sa platesti ca sa vorbesti.

zapp nopayTe intrebi cum este posibil, dar Zapp NoPay iti ofera 8 eurocenti credit pentru fiecare minut dintr-un apel primit si im plus daca vrei sa ai mai multe beneficii poti activa o extraoptiunea Zapp Buzz 1000 cu numai 3 euro primesti 1000 minute de apeluri voce catre Yahoo Messenger de pe mobil, 1000 de mesaje text catre Yahoo Messenger, 1000 minute in retea, 1000 sms-uri in retea, 20 minute nationale pe mobil si 40 minute nationale pe fix.

Cu 6 euro credit poti activa Zapp Buzz 5000 si primesti 5000 minute apeluri de voce pe Yahoo Messenger, 5000 mesaje text catre yahoo messenger, 5000 minute in retea, 5000 sms-uri in retea, 50 minute nationale pe mobil si 100 minute nationale pe fox.

Cu ambele extraotiuni poti sa primesti apeluri de la prietenii tai de pe yahoo messenger fara alte costuri suplimentare pentru tine sau pentru ei.

Totul bine si frumos dar singurul care nu ii va indrepta pe adolescentii acestia ce mananca mess pe paine este faptul ca nu au multe telefone de ales care functioneaza pe reteaua CDMA si adolescentilor le plac sa fie unici sa-si alega ce telefon vor si sa-l customize si acesta este un dezavantaj major pentru Zapp.

Alt dezavataj este ca nu sunt multi prieteni in Zapp dar acest lucru se poate schimba repede daca luam in considerare revolutia cosmote, in o luna de la lansare devenise atat de popular in cat nici cei de la OTE (actionarii principali ai Cosmote (fostul Cosmorom) si Romtelecom) nu se asteptau. Dar atunci nu trebuiau sa cumpere decat cartela nu si alt telefon.

Daca vor sa faca bani ar trebui sa-si indrepte serviciile si spre clientii business deoarece ca si pana acum ei au fost clientii majoritari in reteaua Zapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *