Yahoo Go 3.0 beta lansat la CES 2008

Yahoo a lansat o nou iteratie a aplicatie pentru telefoane mobile Yahoo Go. Acesta plicatie este destinata sa lupte cu platforma Android care se va lansat in decursul acestui an de catre Google.

Yahoo neavand de gand sa lanseze un telefon in viitorul apropiat, a lansat aceasta aplicatie gratuita pentru un numar mic de telefone care le permita utilizatorilor sa aiba acces la serviciile companiei Yahoo precum Yahoo Mail, Flickr.

Yahoo a lansat in plus o initiativa pentru dezvoltatorii de wisgets pentru Go. Partenerii initiali cu care s-a lansat aplicatia sunt eBay, MySpace, and MTV News, aceste aplicatii pot fi instalate din galeria de widgets pentru Yahoo Go.

Cand au auzit am pus mana pe telefon si am intrat pe Go.Yahoo.com direct din browserulul telefonului mei Sony Ericsson K750i pentru ca yahoo sa detecteze ce telefon am (Daca accesam din Opera Mini acest lucru nu era posibil) cand vad ca yahoo ma invita sa fac upgrade cu yahoo go. Apas download Yahoo Go si vad un mesaj conform caruia yahoo go nu este disponibil pentru k750i.

Nu inteleg, aplicatie este disponibila pentru Sony Ericsson K770i, Sony Ericsson K790i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson K810i, Sony Ericsson K850i, Sony Ericsson W910i si telefonul meu nu? Poate in curand vor adauga si alte telefoane in lista cu telefoane pentru care este disponibila aplicatia Yahoo Go.

yahoo go k750i shot 1 yahoo go k750i shot 2 yahoo go k750i shot 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *