WWDC: iPhone cu 3G vine in Romania

Dupa cum stiti, in cardrul Key Note-ului unei conferinte Apple nimeni nu are voiw sa transmita live, dar de data aceasta  a emis prin ustrean.TV sonorul conferintei.

La inceput s-a vorbit despre SDK-ul pentru iPhone de care va beneficia firmware-ul 2.0 al iPhone-ului.

Cu SDK-ul, laudat a fi foarte simplu daca vrei sa dai banii pe el, multe companii precum SEGA au creat aplicatii pentru iPhone. Printre aplicatii un joc SEGA cu o maimuta, aplicatii Corporate, o aplicatie de licitatii eBay care o sa fie gratis, o aplicatie AP de stiri, o aplicatie cu care poti crea muzica, si alte jocuri.

Deasemenea iPhone are suport pentru Word, Excel si Powerpoint iar utilizatorii care au primit un atasament pe e-mail vor putea deschide acel document cu un singur click.

iPhone va avea mai multe limbi, inclusiv doua tipuri de japoneza si doua tipuri de chineaza (simplificata si traditionala) incluzand recunoasterea caracterelor.

Nu au incetat sa faca misto de tehnologii precum ActivSync pentru care s-au umilit in fata Microsoft.

Cred ca cei de la Apple se vor satura de misto-uri doar cand cineva va planta o BOMBoana in sediul lor frumos.

Noul iPhone va avea 3G, calitate audio imbunatatita, o adevarata mufa de casti, butoane din metal, baterie cu 2 ore de convorbi in plus (300 ore standby, 20 ore convorbiri 2G, 5 ore convorbiri 3G, 7 ore video, 24 redare audio), GPS, si de asemenea vor fi doua culori de iPhone.

iPhone-ul 3G va fi vandut in Norway, Sweden, Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Denmark, Netherlands, Belgium, Poland, Czech, Switzerland, Portugal, Spain, Italy, Malta, Croatia, Slovakia, Hungary, Romania, Greece, Turkey, Jordan, Egypt, Niger, Mali, Senegal, Guinea, Ivory Coast, Cameroon, Kenya, Botswana, South Africa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *