Uncategorized

Vrei sa stii cand vei muri? Eu iti voi spune cand vei primi SPAM daca intrii pe astfel de site-uri

Sunt mai multe site-uri pe internet care au si reclame pe google AdWords care te ademenesc ca cica ti-ar spune cand vei muri ca au algortmi si alte vrajeli.

Si ca sa aflii data mortii te pun sa spui mai multe detalii despre tine pentru ca sa fie data mai precisa. Iar ca sa primesti raspunsul trebuie sa te inregistrezi cu numele, adresa de e-mail si alte date.

Moarteaa Ei acumuleaza aceste date prin intrebarile la care raspunzi si impreuna cu adresa de e-mail si alte date de contact fie iti trimit direct SPAM “dedicat” (pentru ca au datele despre tine) care este mult mai eficient decat SPAM-ul masiv, fie vand acesta baza de date altor “clienti”.

Cum functioneaza SPAM-ul dedicat? De exemplu te inreba de cate ori faci exercitii (de cate ori te duci la sala), de cate ori alergi si daca de exemplu nu alergi iti trimit pe mail sa cumperi nu stiu ce pastile din extract de minciunica, slabesti in 2 saptamani.

Daca dinpotriva, faci exercitii, te duci la sala de 4 ori pe saptamana iti trimit pe mail-ul sa cumperi noul AKAI bla bla, faci muschi precum vedetele Hollywood.

Doar dintr-o intrebare va pot crea SPAM dedicat, dar daca raspundeti la vreo 30.

Alte site-uri chiar te pun sa trimiti un SMS cu supracost ca sa termini procesul de inregistrare, si mai grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *