Uncategorized

Vrei sa muti domiciliul si esti abonat Romtelecom, ia-ti bonusul de 20.8 euro

Ma cam surprinde acesta oferta pentru abonatii care isi muta resedinta (se muta la alta adresa) doar poate ei stiu ceva ce eu nu stiu.

Hai sa vedem despre ce este voba mai intai si dupa discutam oare de ce ar iesi cu o asemenea oferta si pentru cine este de fapt.

Cei care se muta la o alta adresa si vor sa-si mentina in continuare contractul la serviciu de voce pe care au contract in derulare sau daca vor sa reinnoiasca contractul vor primi o reducere de 20.8 euro din prima factura emisa la noua adresa.

Vad ca in target au in special abonatii la serviciile de telefonie fixa si nu neaparat cei care au si internet sau si internet si dolce dar daca scade din factura iar pe factura vin toate serviciile este normal ca vor scade si serviciul de internet si dolce si apelurile care apar pe prima factura pana la 20.8 euro.

Probabil ca au observat ca motivatia “ma mut la alta adresa” era in topul motivelor de reziliere de contracte si au vrut sa indulceasca clientii cu acesta reducere care suna a “te implor nu pleca”.

Oferta este valabila pana la 31 august 2010 asa ca banuiesc ca doar un numar limitat de clienti vor beneficia de acesta oferta daca nu o prelungesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *