Vor fi reclame scurte pe Twitter daca va fi cumparat de Google

Twitter este o masinarie care poate scoate sume bune de bani daca va fi folosita cum trebuie si de cine trebuie. Momentan Twitter este sustinut cu bani de diferiti investitori care isi vor vrea profiturile in curand, important este cum va face twitter banii si daca vor ceda lui Google.

Google deja este in discutii pentru achizitionarea Twitter si pretul este de ordinul zecilor de miliarde de dolari si dupa cum merge treba nu cred va trece mult pana va fi vandut.

Eu cred ca odata ce Google va cumpara Twitter nu va pune Adsense pe pagina principala deoare putini folosesc acea pagina, cei multi folosesc diverse aplicatii pentru a citi si scrie mesaje scurte si de acea cred ca vor folosi tehnologia adsense pentru a insera un text scurt de aproximativ 24 caractere la sfarsitul fiecarui mesaj (cam cat titlul unui mesaj de reclama de pe pagina principala) dar acest text va avea link pe el.

Pentru cei care nu vor reclame in mesajele lor va exista posibilitatea de a face upgrade la un cont premium pentru pretul de aproximativ 25$/an care va elimina reclamele si va oferi niste unelte pentru monitorizarea anumitor cuvinte cheie cum ar fi numele companiei tale pentru a vedea ce se scrie despre ea.

Ma gandesc ca daca Flickr este pe profit cand gazduireste o multime de poze pe servere cu reclame pe pagini si conturi premium de 25$/an, Twitter nu va avea probleme deoarece gazduieste doar texte.

One Response to Vor fi reclame scurte pe Twitter daca va fi cumparat de Google

  1. online says:

    nevoia de a verifica:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *