Uncategorized

Vodafone limiteaza numarul de apeluri gratuite la *222

IMG_0526 Update 20 noiembrie:

Se pare poti suna gratuit doar de 3 ori pe luna ->>

Luna acesta mi-am reinnoit contractul la Vodafone, mi-am luat Vodafone Complet 50/500, si am dat mai multe apeluri le *222 deoarece vroiam sa-mi imi iau si un telefon si am intrebat si de magazine si daca imi pastrez optiunile si multe altele, si cred ca am dat vreo 7-8 apeluri. La un moment dat primesc un sms (pe care din pacate nu-l mai am) in care mi se spunea ca mai am doar doua apeluri gratuite (sa vb cu un reprezentat, nu doar cu interfata) la *222 si daca vreau sa vorbesc in continuare sa dau la *555, la telefonul “express” cu plata (39 eurocenti/apel). *555 este serviciu care nu te mai abureste cu tastele si iti face legatura directa cu reprezenatatul Vodafone.

Eu stiu ruta directa *222 apoi 12101 si nu vreau sa platesc pentru serviciu express, de fapt nu o sa platesc in veci pentru apelurile la relatii cu clientii.

Am ignorat mesajul si am mai dat cateva telefoane la *222 pentru ca vroiam sa stiu mai multe informatii despre optiunea Vodafone live si nu mai stiu ce, si mai acum cateva zile incerc sa sun la *222 si imi da un mesaj ca nu pot sa vorbesc cu reprezentantul ca am depasit limita de apeluri gratuite, si daca vreau, sa sun la *555.

Am trimis un e-mail cand m-am decis sa scriu despre acest fapt cu *222 si am primit un apel inapoi in care imi spunea ca nu exista nu numar limitat de apeluri anume, eu ii spuneam ca am primit si mesaj si ca m-a si blocat sa intru sa vorbesc la *222 ea se facea ca ploua, imi spunea ca nu este un numar anume de apeluri la *222.

Este un lucru pe care nu vor sa-l recunoasca ca sa nu creeze panica si lumea sa se dezaboneze in masa, dar acesta limitare a numarului de apeluri la *222 exista cu adevarat, desi nu va pot spune cu exactatate dupa cate apeluri anume se va face limitarea.

Limita este destul de rezonabila, cred ca in jur de 10 apeluri, deci cei mai multi clienti nu au de ce sa-si faca griji.

Acesta masura este clar menita sa-si acopere niste costuri in departamentul relatii cu clientii, de aceea au si creat *555, pentru ca Vodafone sa nu mai piarda bani in acest departament.

Daca si voua vi s-a intamplat nu ezitati sa-mi lasati un comentariu, sau chiar un e-mail sau un mesaj vocal pe pagina de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *