Vodafone extinde acoperirea 3G la 491 locati, pe bune?

vodafone Am citit astazi in Business Standard stirea si am sarit pe tastatura tastand site-ul vodafone uitandu-ma la "Centrul de presa" dar nu era scris nimic acolo de acoperirea 3G, dar am vazut Vodafone SMSender, subiect care probabil il voi aborda in alt articol.

Stirea din ziar scris "aproape 500 localitati" si dar am aflat printr-un articol ZF.RO ca defapt sunt 491 localitati dar in rest era dat copy paste din comunicatul vodafone, comunicat pe care eu nu l-am vazut direct.

Am sunat la "Relatii cu clientii" si nici ei nu stiau de o extindere vodafone 3G, m-au pus sa ma uit pe harta lor de acoperire ca ei nu au aflat nimic deocamdata.

Am mai cautat pe web si mi-am dat seama ca nimeni nu stie lista completa a localitatilor vodafone 3G, se stiu doar orasele acoperite deja deja si cateva din comunicat cum ar fi "Petrosani, Roman, Fagaras si zeci de localitati din 25 judete" si se mai aminteste in comunicat despre Unlimited Mobile Internet de care am mai scris.

Probabil o sa fac un update al cestui articol cand se va stii intreaga lista si vi le voi insira sa le stie toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *