Uncategorized

Vodafone concureaza direct cu Romtelecom acum

vodafone vs romtelecomAm mai vorbit in trecut de extraoptiunea Vodafone Zone Mea, si de beneficiile ei, dar acum Vodafone vrea sa ia painea Romtelecomului de la gura cu o extraoptiune care se bate neck and neck cu abonamentul Voce Seara si in Weekend de la Romtelecom si anume Vodafone Nelimitat seara si in weekend (foarte original).

Fata de abonamentul Romtelecom care te costa 7.8 € (Fara TVA) care include si 60 minute nationale, extraoptiunea Vodafone nu are minute incluse dar in rest ofera convorbiri nelimitate in retelele fixe intre orele 18-8 la fel ca abonamentul Voce Seara si in Weekend pentru 5.45 € (cu TVA).

Ia sa ne gandim. In loc sa platesti la fix 9.28 € (cu TVA) la fix Romtelecom plus 8.33 € (cu TVA) la un abonamet mobil Vodafone vei economisi 3.83 € si vei scapa de alergarea prin casa pana la un terminal fix atunci cand te suna cineva, va trebui doar sa alegi sa cauti mobilul.

Ar fi o idee buna dak ai putea sa-ti “dock-ezi” telefonul si sa poti folosi receptoarele fixe. Desi o asemenea solutie exista, nu este implementata de Vodafone datorita faptului ca nu o sa merga cu toate telefonele si nimeni nu vrea sa-si schimbe N95-ul cu un jaf de telefon marca “vodafone”.

Vreau sa va reamintesc in caz ca nu ati citit articolul precedent ca optiunea Vodafone Zona Mea este valabila numai intr-o zona definita de tine (de obicei “acasa”) pe care trebuie sa alegi cu grija pentru ca te costa mai mult decat abonamentul pe 1 luna pentru a schimba locatia, 7.5 € (fara TVA) mai precis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *