Uncategorized

Verifica acoperirea Romtelecom in zona ta

Romtelecom au mai incercat sa lanseze un coverage checker dar acela nu oferea detalii sufieciente si anume spunea de exemplu ca este Clicknet Power disponibil la tine dar Clicknet Power poate sa insemne orice de la 8 mega la 100 mega asa ca nu iti spunea mare lucru.

Pentru a verifica acoperirea Romtelecom intra la http://www.romtelecom.ro/acoperire/

La mine viteaza maxima de internet este 12 mbps:

Romtelecom Acoperire

8 Comments

 • Daniel

  La mine e 2,6 si 14mb si sunt la aprox 50km de Timisoara….Am vorbit cu iei si vin sa imi bage power-u,doar ca nu sunt prea sigur ca o sa prind 14 mb:))

 • Daniel

  am retea de cartier(eurocable srl) acolo fac download cu 1,1mb si upload 500-1mbkb…faza e ca vreau sa imi bag si telefon si dolce,tot astept sa vina ,dar daca nu imi poate baga vdsl nu au nici1 sansa sa ma convinga:)

  • allexradu

   Poti sa-ti pastrezi netul de la reatea de cartier, cam asa o sa ai si daca te bagi pe ADSL la Romtelecom. Telefon de la romtelecom nici nu stiu de ce vrei sa-ti bagi pentru ca este foarte scump, daca vrei fix sunt si alte solutii (vodafone de exemplu), dolce poti sa iei si fara internet si fara telefon.

   Intai fii sigur ce servicii vrei, daca vrei internet, esti obligat sa bagi si fix, dar nu-ti recomand. Ai viteza la fel ca mine pe ADSL power si banuiesc ca nu dai 40 lei la net.

   Sfatul meu este sa ramai la reteaua de cartier, sa bagi Dolce prin satelit daca vrei televiziune de la ei, si daca vrei fix sa-ti compari optiunile, nici nu trebuie sa-ti faci abonament daca ai netul bunicel, iti iei un dispozitiv VoIP (si conectezi un telefon fix sau mai multe la acel dispozitiv) si bagi prepaid Voce Online. Tot vei beneficia de tarife mici ca de fix, dar nu platesti abonament.

   Tarifele pe minut voce online (fara tva) sunt: 1 eurocent pe Romtelecom si Cosmote, 1.5 eurocent alte retele fixe din Romania, 7 centi pe toate retele mobile din ROmania, 2 centi pe fix in UE, SUA si Canada, 2 centi pe mobil in SUA si Canada, si 14 centi pe mobil in UE.

   Eu zic ca sunt tarife bune mai ales ca nu platesti abonament, si pe deasupra primesti un numar de telefon cu 0373. de fix la care pot sa te sune rudele de pe Romtelecom la fel ca orice alt abonat din romtelecom (deci daca au gratuit dupa ora 18, te pot suna gratis), si cei de pe alte retele fixe te pot suna la tarif de fix pe alte retele.

   Am discutat mai multe despre Voce online pe blog http://www.atfr.net/uita-de-skype-foloseste-romte… .

   Incarci cu 5 euro si poti sa vorbesti 500 de minute, o sa te tina pentru cateva luni (depinde cat vorbesti).

   Eu zic sa tai costurile cat mai mult pentru ca nu se stie ce criza mai vine, nu e bine sa fii prins in contract cu sume mari.

   P.S. Pe voce online tot poti fii sunat chiar daca nu mai ai credit, deci daca nu are balta peste tot poti sa tii legatura cu familia si prietenii fara sa platesti.

 • Daniel

  apropo explicami te rog cum o sa conectez telefon,televizor si internetu?sincer as mai astepta poate o sa aibe oferte mai bune,poate un pc cevaxD

  • Daniel

   intreb pentru ca firma asta de cartier(eurocable) are si cablu pt tv si daca renunt la cablu credk trebuie sa renunt si la net…

   • allexradu

    Documenteaza-te daca poti sa pastrezi internetul fara cablu la firma ta de cartier si ce canale vrei in plus de la dolce si apoi decide care daca e mai bine sa stai unde esti sau te muti la dolce, tine minte ca trebuie sa platesti vreo 7 euro cel putin in plus pentru fix daca te muti cu totul (internet+dolce).

    Daca vrei doar canalele dolce sport, poti sa le gasesti pe net pe <a href="http://www.dolcetv.ro” target=”_blank”>www.dolcetv.ro tot ce trebuie sa-ti faci este un cont gratuit pe site.

    Compara de 10 ori fiecare banut pana faci miscarea (daca decizi sa faci miscarea).

 • Alex

  Salutare! Sunt din comuna Mihail Kogalniceanu,Judetul Ialomita, am contract cu o firma privata de internet. Acestia sunt foarte neseriosi si nu isi respecta contracul..adica cateodata am netul picat o zi intreaga. Alta solutie nu am..nici o alta firma de internert nu are acoperire,desi ma aflu langa orasul Tandarei,la 7 km,unde acolo au acoperire toate firmele. As dorii sa stiu cum as putea face ca sa ii aduc pe cei de la ClickNet in comuna mea si sa dispun de serviciile lor. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *