Uncategorized

Upload si procesare video simultana pe YouTube

Update: De curand pe youtube poti sa incarci video-uri de maxim 15 minute (in loc de 10) URAAA si limitat la 2GB cu uploaderul normal sau nelimitat in marime in GB daca folosesti uploaderul avansat de care vorbesc in acest articol. Chiar si daca video-ul tau are mai putin de 2 giga tot recomand sa-l incarci folosind uploaderul Java pentru ca o sa fie converit mai repede, citeste mai jos sa vezi despre ce este vorba.

Nu stiu daca ti s-a intamplat vreodata sa ai un fisier mare de uploadat pe youtube sau pe alt site similar si ai uploadat 4 ore pana la 95% si apoi fulgera si-ti restarteaza modemul iar tot uploadul facut a fost de pomana.

Cu noul uploader avansat Youtube care foloseste JAVA acest lucru este de domeniul trecutului deoarece acest uploader foloseste calculatorul tau sa felieze fisierul mare in mai multe pachete (ceva similar cum este impartit un torrent, dar nu foloseste tehnologie similara) iar daca uploadul a fost intrerupt uploaderul trimite inca o data ultimul pachet iar avand in vedere ca pachetele nu au dimensiune mare nu pierzi absolut nimic din ce a fost incarcat si poti sa continui uploadul pana se termina.

Pe langa acesta functionalitate cea mai importanta pentru mine este ca pentru anumite fisiere, eu am incercat cu wmw-uri, youtube iti converteste fisierul in timp ce se incarca, converteste pachetele trimise, este important pentru ca daca ai upload mic ca mine nu va trebui sa astepti timp suplimentar dupa ce ai terminat de uploadat fisierul, practic in maxim 1-2 minute dupa ce ai incarcat fisierul o sa fie si disponibil pe internet, tare nu?

Youtube Advance Video Upload

Un alt beneficiu este ca poti sa uploadezi cu acest uploader fisiere mai mari de 2GB dar care sa se incadreze in limita de 10 minute 15 minute asa ca poti sa incarci fisierele alea video cu bitrate-ul de 20MB asa cum sunt codate pe camera fara sa le mai convertesti, daca nu te superi sa astepti in functie de viteza de upload.

Daca nu poti sa beneficiezi de acest uploader avansat, instaleaza Java acum pe www.Java.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *