Uncategorized

Tonuri de asteptare, alt serviciu cu care te pot taxa

Dupa ce au terminat de facut reclame la serviciul de alerte pentru a te anunta cand ai depasit suma propusa acum trebuia sa anunte si Vodafone tonuri de asteptare pentru a concura cu muzitonurile Cosmote.

Serviciile aceste nu costa exagerat dar 30 de centi colo, un euro colo, un euro colo se aduna si-ti incarca factura. Initial zici ce ma costa sa ma abonez la tonuri de asteptare, 30 de centi?, dar avand in vedere ca vrei sa ai un nou muziton in fiecare luna vei plati 1.37 euro care tot nu e mult dar cand aduni si alte servicii te miri cum de s-a facut suma asa de mare pe factura.

Stiu ca ei trebuie sa platesca licenta pentru fiecare ton dar aceasta nu este o scuza pentru galeria destul de restransa pe care amundoua companiile o au.

Au 9 categorii mari si late dintre care cea mai multa muzica este romanesca (muzica de care eu nu ascult). De exemplu eu nu am gasit nici unul din hiturile dj-ilor hardcore sau hardstyle pe care eu le ascult, nici urma de Dj D, Angerfist, Noize Suppressor, Catscan, DJ Luna, Zany, The Profet, D-Block & S-TE-FAN, NoiseControllers, Tatanka sau Headhunterz, au numai muzica comerciala (commercial bullshit) pe care nu as da nici 2 centi pe ea, nici vorba de 1.07 euro cu cat o dau ei.

Stiu ca gusturile nu se discuta, dar totusi nu as da bani pentru un asemenea serviciu nici daca ar avea muzica mea preferata.

Daca te-ar lasa sa-ti inregistrezi tu tonul de asteptare asta ar fi altceva.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *