Uncategorized

Ti-e frica sa nu-ti fure camera cand esti in apa?, intra cu ea in apa atunci.

Vrem nu vrem a venit vara si in curand se apropie zilele de concediu. Daca inca mai ai camera aia foto veche de vreo 3-4 ani cu rezolutie de 6 megapixeli si cu calitatea fotografiilor mediocre eu zic ca este o idee buna sa-ti cumperi o camera foto noua.

mju-tough-3000 Fata de alte camere ieftine si proaste cu camera digitala Olympus Mju TOUGH 3000 vei avea o grija in minus cand vei merge cu prietenii sau cu nevasta (sau sotul) si copii la mare deoarece acesta camera este subacvatica pana la 3 metrii deci poti sa-ti iei un snur si s-o pui de gat cand intrii in apa si cu ocazia asta nu numai ca nu ti-o fura baietasii care “patruleaza” plaja dar poti sa faci fotografii prietenilor sau partenerului de viata si copiilor din apa sau cand intrati cu totii in apa.

Acesta camera esti ideala si pentru cei care merg in vacata cu prietenii si pentru cei care merg cu sotia si copii deoarece aceasta camera este rezistenta la soc pana la 1.5 metrii si daca din neatentie un copil sau un prieten ti-a scapato pe ciment poti s-o ridici si sa-ti continui distractia fara certuri.

Si pe langa pozele clare cu rezolutia de 12 megapixeli, acesta camera filmeaza HD la rezolutie 720p deci nu mai trebuie sa mai iei o camera video de buzunar cu tine, ai o singura camera deci mai putine fire si incarcatoare in bagaj.

Acesta camera vine in 4 culori deci ai de unde alege. Pentru un barbat necasatorit recomand culorile Turquoise blue si Emerald green, pentru o domnisoara recomand culorile Hot pink si Oxide red iar pentru o familie cu copii recomand culorile Oxide red sau Turquoise blue. Pretul acestei camere indiferent de culoare este 783 lei*, alege culoare preferata de mai jos.

Iti dau reducere 1% la PC Garage

* Pret valabil la data articolului. Pretul in alte zile poate diferi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *