Uncategorized

Te crezi mai destept? Esti Fraier!

Am vazut reclama aia pe Prima Tv despre concursul de pe site si am vazut ca a disparut partea aia cu trimisul sms la un numar cu suprataxa si am banuit ca s-au dat pe brazda si nu mai jupuiesc oamenii de bani. Am raspuns la 10 intrebari si spre surprinderea mea nu am vazut un tabel e completat ci un cod cu care sa le dau lor bani.

Oameni buni trebuie sa stiti cand e promotie sau un concurs ce merita interesul, cheia e sa NU DAI NICI UN CENT!

Daca e gratis cum este cazul concursului de sms de la Vodafone cu Beyonce, facut mai mult pentru asi promova concertul sponsorizat de ei, merita sa dai sms ca este gratis, dar cand te inscrii la un concurs la o televiziune sau la un post de radiio iti sa nu dai nici macar 1 cent.

Sunt multi fraieri, nu neaparat oameni care nu sunt destepti, care sunt dependenti de concursuri si promotii care sunt nevoiti sa-si vanda din casa sa platesca la telefon.

PrimaTV, nu mai pacali lumea sa participe in care dupa ce au raspuns corect sa-i sa scoata banu, spune de la inceput ca trebuie sa fie si destepti si sa platesca bani pentru concursul vostru patetic.

Nota personala: Trimite e-mail la CNA pentru a verifica validitatea reclamei.

Sa dau 47 de centi/saptamana sa castigat ghozdane, sepci si tricori, nici in 1000 de ani.

Prima TV castga pe seama acestui concurs din 3 surse:
1) Ratingul emisiunii
2) Sponsorii de pe site
3) De la fraieri (Daca ai dat si tu sms in cer scuze ca nu am gasit alt cuvant in dictionar)

Sa facem 1 calcul simpu. Sa zicem ca intr-o saptamana se aduna 300.000 de sms-uri, profitul primatv+operator ar fi de 141.000 dolari din care sa presupunem ca primatv ia 50% (cautati in arhiva Business Standard pentru a vedea cum se impart profiturile) adica 70.500euro din care se pot cumpara aproximativ 35 laptopuri.

In concluzie: daca intr-o saptamana se aduna 300.000 sms-uri PrimaTv poate cumpara laptopuri pentru 8 luni de zile, acesta fiind numai profitul de la “contribuabilii” nefericiti.

Despre cel ce a castigat laptopul aratati decat o poza (de unde stim noi ca nu e luata de pe flickr cu licenta Creative Commons), ia aratati voi pe site o lista cu toti angajatii primatv si rudele de gradul 1 sa comparam si noi cu lista de castigatori de laptopuri.

Si cum ar spune o reclama “la noi premiile chiar se dau” nu stim e se poate spune despre alte concursuri.

Te crezi mai destept? Esti fraier!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *