Suna de pe fix catre Cosmote NELIMITAT la orice ora

Romtelecom Cosmote Nelimitat Nu stiu daca mai este cineva care nu stie, dar Romtelecom si Cosmote sunt detinute de aceasi companie, si anume OTE, practic poti sa zici ca sunt aceasi retea.

Si pentru ca sunt aceasi retea cu noile abonamente Romtelecom nu conteaza ca suni in Romtelecom sau in Cosmote.

La Voce Oriunde 4000+ si Voce Fix Nelimitat (sau cum mai e numit Voce pentru EA) ai apeluri nelimitate catre Cosmote si Romtelecom la orice ora, un lucru foarte util mai ales daca nu ai mobil in reteaua Cosmote si nu vrei sa fii lasat pe dinafara sau sa-ti folosesti minutele nationale limitate cu apeluri in Cosmote.

Cei mai multi o sa foloseasca abonamentele Voce Oriunde 2000+ si Voce Fix 1000+ , si eu inclusiv care am Voce Oriunde 2000+ , care includ pe langa alte beneficii si minute nelimitate in Cosmote si Romtelecom in afara orelor de varf care este de la 18:00  la 08:00 in timpul saptamanii si toata ziua in weekend. Cei mai multi vor face apeluri mai multe in weekend cand pot vorbi fara griji cu prietenii si familia. Aceste abonamente sunt foarte utile mai ales pentru cei de la tara care au acoperire la mobil precara sau inexistenta  care acum pot suna numere cosmote.

Clientii Cosmote nu ar trebui sa se simta pe dinafara deoarece cred ca in curand aceasi idee de “nu este nici o diferenta ca in Cosmote sau Romtelecom” se va vedea in oferta viitoare Cosmote.

Si inca ceva, oferta este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii ca mine care au avut deja Voce 2000+. Daca inca mai sunteti pe abonamentul Voce Seara si in Weekend sfatul meu ar fi sa faceti upgrade.

Eu am facut upgrade deoarece si un apel sau doua pe mobil de pe fix pe mobil se cunostea destul de mult pe factura. Acum ma incadrez nult mai bine si desi apelurile pe mobil s-au inmultit vin pe factura cu zero. Un alt avantaj este ca mai vorbesc din cand in cand in Statele Unite si nu platesc nimic in plus.

Si daca depasesc minutele, platesc pe mobil 4 centi nu 12 sau nu mai stiu cat era pe Voce Seara si in Weekend.

Este adevarat ca si cu reducerea de 20% pretul la Voce 2000+ este un pic mai mare decat Vo Se & WE dar face toti banii deoarece scapi de apelurile alea pe mobil scumpe care vrei nu vrei tot le mai dai din cand in cand.

Update 16 iunie 2010:

Se pare ca din luna iulie abonatii cosmote vor primii aceleasi beneficii de a suna in reteaua Romtelecom ca si cand ar fi un apel in aceasi retea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *