Stage6 recomanda Veoh si nu Vimeo

stage 6 introducing VEOH

Stage6, site-ul de hostat filmulete detinut de DivX care si-a inchis serverele pe 28 februarie recomanda utilizatorilor sa-si mute filmuletele pe Veoh si nu pe Vimeo, site unde au migrat cei mai multi utilizatori deoare iti da voie sa uploadezi filmulete in HD.

Veoh este un site iti da voie sa uploadezi filmulete cu dimensiuna fisierului pana in 100Mb in sistemul “standard” si fisiere mai mari de 100 mega folosind o aplicatie a lor care are la baza o tehnologie peer-to-peer similara BitTorrent.

4 Responses to Stage6 recomanda Veoh si nu Vimeo

 1. eu says:

  Veoh is no longer available in ROMANIA.

  (asta o sa ne apara de azi incolo) …

 2. Uncoverguy says:

  are dreptate…numai "Veoh is no longer available in ROMANIA." o sa ne apara… totusi ca un om optimist ce sunt sper ca peste cel mult o jumatate de an sa dea din nou drumul si sa-si dea idiotii seama ca vizitatorii si banii le vin de la multi europeni, am vb cu altii europeni si mi-ai spus ca nici lor nu le merge Veoh…chiar la o saptamana du[pa ce l-am descoperit si ma bucuram ca aveam unde sa ma uit la anime!

 3. Allex Radu says:

  Desi nu am raspuns la comentariu am scris un articol despre VEOH si separe ca nu numai Romania le consuma banda http://www.atfr.net/veoh-le-a-interzis-rommanilor

  Eu oricum nu eram asa de pasionat de VEOH, cel mai mult ma bazez pe Vimeo.

 4. Alex says:

  desi nu pot sa le vad pe veoh filmuletzele le pot descarca cu veoh TV 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *