Socialthing un mod mai usor de a folosi multe retele sociale

socialthing logoTocmai am primit invitatia de a ma inscrie la Socialthing.com si am fost placut impresionat desi un pic dezamagit.

Desi nu sunt chiar asa de incantat de majoriatate retelelor sociale (luna trecuta mi-am sters profilul de pe facebook din caza faptului ca-ti folosesc datele pensonale pentru ati servii reclame), folosesc din cand in cand twitter.com si hi5.com desi nu atat de mult cat ar vrea prietenii.

Scocialthing agregheaza retelele sociale pentru ati fi tie mai usor sa le folosesti si sa eviti chinul de a te loga si de a posta pe o gramada de siteuri.

Am fost dezamagit pentru ca decamdata agregheaza doar Facebook, Livejournal, Flickr, pownce, twitter si vimeo deoarece nu au destule servere pentru a suporta si altele din cauza cresterii rapida a utilizatorilor.

Socialthing este in “close beta” deci ai nevoie de invitatie pentru a te inregistra.

Mare anunt mare. Scrie un comentariu pozitiv pentru Socialthing.com de minim 20 cuvinte in cadrul acestul articol si primele doua persoane care vor comenta vor primi invitatii SocialThing din partea mea (cate una de fiecare). Atentie! Scrie adevarata adresa de e-mail cand comentezi, altfel vei pierde invitatia.

socialthing demo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *