Sigmanet.TV vrea sa se bata cu eMAGtv

Sigmanet TV este o fuziune dintre eMAGtv si Testat de comunitate de la eMAG.

Sa explic. Sigamenet Tv este un site in care poti vedea review-uri ale produselor de la ei din stoc, dar spre deosebire de eMAGTV unde review-urile sunt facute de profesionisti, acele review-uri sunt create de utilizatorii la fel ca in programul Testat de comunitate de la eMAG.

Diferenta este ca Sigmanet nu-ti da produsele sa le testezi trebuie sa faci review ale produselor tale sau ale prietenilor.

Spre deosebire de alte site-uri web de comert online care includ continut video al unor produse, continut creat in-house si postat pe site-uri gen youtube.com, sigmaNET.ro a creat sigmanet.TV in spirit democratic pentru a permite atat pareri pozitive cat si negative vis-a-vis de un produs. Practic, ne dorim sa deschidem ‘cutia Pandorei’ in ceea ce priveste orice produs IT sau electronic.

sigmanet logoSite-ul sigmanet.TV este unul facut un pic in graba si foloseste acelasi player open source (pentru care mai nou trebuie sa platesti daca esti firma) ca eMAG.

Logo-ul site-ului arata ca si cand ar fi modificat de un copil de clasa a III-a in Paint (ma refer la logo-ul “televiziuni online” sigmanet, nu a magazinului in sine).

Daca interntionezi sa faci un review al unui produs si te pricepi de minune, poti sa castigi ceva premii valoroase de la Sigmanet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *