Uncategorized

Sarac CERF 2008

Ieri am ajuns la Romexpo in jurul orei 11 cu colegii mei de facultate, am vazut ca nu se mai vand bilete la porta si am cumparat bilete de la casa de langa intrarea CERF.

La intrare, surpriza, nu ai voie sa iesi din incinta cu 1 singur bilet, adica daca iesi afara sa iei ceva din masina de exemplu, va trebui sa platesti alt bilet.

Probabil anul trecut multi au sarit gardul sa intre gratis si probabil au folosit biletele rupte gasite in cos ca altfel nu-mi explic o masura atat de abuziva.

La intrare era standul ESET, probabil la fel de mare ca si anul trecut, standul Bitdefender nu l-am vazut in editia 2008 a CERF.

Ce m-a deranjat este ca cei care anuntau prin boxe diferite standuri pronuntau numele expozitiei cum se scrie (CA TARANII), nu cum se pronunta in engleza pentru ca, in fond, initialele C.E.R.F sunt din engleza nu din romana.

Acum taranii care citesc acest articol tocmai imi scriu un comentariu in care explica faptul ca ei au facut rusa in liceu. S-o lamurim odata, daca te limitezi doar la cunostintele din scoala generala sau liceu esti un dobitoc. Pune mana pe carte, nu te scuza!

Cele mai atractive si cele mai mari standuri au fost a companiilor mari: Romtelecom, Cosmote, Vodafone si Orange.

Cel mai distractiv stand a fost cel Vodafone in care puteai sa te joci 3 jocuri: DDR (un fel de platforma pe care trebuie sa dansezi cum iti arata sagetile), un joc cu masini pe telefoane care se juca in 2 iar cel mai bun scor iti datea dreptul sa te joci intr-un simulator de Formula 1.

CERF 2008 - Foto 020CERF 2008 - Foto 024

La standul Orange puteai vedea noul Macbook air pe care il poti 100 lei mai putin decat daca l-ai lua de la iStyle, nu 1000 cum a spus un “reprezentant” Orange din stand.

CERF 2008 - Foto 081

MacBook air este atat de prost incat stick-ul de Internet Orange nu incape in portul de USB, trebuie sa folosesti un prelungitor.

Multi se duc la CERF doar sa vada fetele frumoase din diferitele standuri, anul acesta nu numai ca nu au fost multe gadgeturi, telefone, calculatoare de vazut, nici fete nu au fost la fel de multe ca in anii trecuti.

Cand am ajuns prima data in pavilionul comunicatiilor am fost intampinat de doua fete de la Rexona care promovau Rexona for Men care m-au intrebat: “Cu ce m-as intoarce din viitor”, “Cum o sa fie planeta protejata in 2051” si toate varaintele de raspuns erau de genul SF. Am raspuns la toate intrebarile si mi-au inmanat o cutiuta cu pastile (asa arata) si imi spun “ai castigat o masa pentru 4 persoane”.

CERF 2008 - Foto 039

Eu ma uit la ele stramb ca poate nu am auzit eu bine “masa de 4 persoane”, crezand ca cel putin este o masa ca piesa de mobilier sau macar o masa la restaurant. Una dintre ele imi spune “este o masa a viitorului”.

Nu m-am putut abtine din ras pentru vreo 3 minute bune, nu erau diazepam, probabil fetele si-au schimbat medicamentele cu placebo.

Am plecat inarmat cu acumulatorii full la camera video si cu vreo 4 casete dar la cat de sarac a fost anul acesta CERF nu filmat decat vreo 25 de minute pe care le veti vedea intr-o editie speciala a podcastului Allex Radu Weekly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *