S-a ieftinit iPhone-ul de 8GB

Dupa aparitia iPhone-ului cu memorie de 16GB preturile la versiunea de 8GB au inceput sa scada deoarece pe alocuri se apropiau foarte mult de cel mai ieftin iPhone de 16GB.

Iata noile preturi:

Quickmobile – iPhone 8GB – 1765 lei* (Baia Mare)

24PC – iPhone 8GB – 1830 lei*

evoMAG – iPhone 8GB – 1851 lei*

PCgarage – iPhone 8GB – 1859 lei*

* Preturile sunt valabile doar pentru ziua de 21 Martie 2008, in caz ca vei citi acest articol in alta zi preturile pot fi altele. Aceste magazine au fost selectionate in functie de pret din o suma (nu din toate) de magazine online care au in stoc acest produs.

iphone Chiar nu ma asteptam la PC Garage sa intre in caruta cu toate magazinele care vand iPhone-uri semi-legal.

Daca sunteti un cititor frecvent al acestui blog stiti ce trebuie sa intrebati in legatura cu garantia inainte sa sa cumparati iPhone.

Este posibil ca unele dintre magazinele care am vorbit in legatura cu garantia pentru iPhone sa se afle in aceasta lista, eu nu garantez (chiar nu mi-e dor sa fac drumuri la tribunal).

Magazinele isi permit sa scada din pret deoarece valoarea telefonului este de 964 de lei (am calculat in functie de cursul dolarului de azi). La acest pret ii se adauga taxe de transport si de vama plus profitul furnizorului. In caz ca magazinele isi furnizeaza singurele telefoanele pretul maxim al unui iphone nu poate depasi 1200 lei, restul este profit.

2 Responses to S-a ieftinit iPhone-ul de 8GB

  1. Mihai says:

    Si pretul acum este de 1617 lei cu TVA (garantie 24 luni). Cum se acorda garantie? Daca produsul este defect hardware atunci se schimba pe loc. Nu ni s-a intamplat deloc si au succes. Consider ca este un produs OK.

  2. Allex Radu says:

    Eu vorbeam de garantie in caz ca soft-ul se strica in cazul unui accidental update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *