Uncategorized

Romanii prosteaza ca prostii impotriva cipului doar cand le convine

Cred ca toti ati vazut la stiri ca 100 de oameni sau mai mult protesteaza impotriva pasaportului pasaportului cu cip (biometric) invocand motive nejustificabile.

O cucoana “inconstienta” care habar nu are de tehnologie spune “nu stiu ce contine acest cip, cum poate fi folosit impotriva mea”. Oricine se poate duce la directia pasapoarte ca un politist sa citeasca cipul sa vada detinatotul pasaportului ce contine sa nu se mai faca teorii conspirativiste. Pasaportul poate fi folosit impotriva ta cucoana doar cand incalci legile prin Europa sau cand vrei sa te duci la munca cu pasaport falsificat cum s-a mai facut de multe ori, defapt cred ca este adevaratul motiv pentru protest.

Alt anarhist ridica problema modelului de pasaport 666 spunand ca ar avea ceva legatura cu diavolul sau cu ce scrie in biblie. Oamenilor, parca suntesti in evul mediu si cineva vine cu o bricheta sa aprinda focul si voi puneti totul pe teme religioase spunand ca ar avea ceva de a face cu diavolul.

visa_electron Alt idiot spune ca ar fi folosit cipul respectiv pentru a urmari persoane. Oamenilor fiti seriosi acelasi tip de cip este si pe o cartela sim din telefonul mobil sau in noile carduri. Am vazut multi oameni care nu inteleg tehnologia nu critica carduri de credit cu cip pentru ca sunt folositoare dar cand e vorba de un pasaport nefalsificabil atunci devine o problema.

Oameni au vazut si ei acolo un film conspirationist si cred ca aceste cipuri sunt folosite in scopuri obscure.

Daca e vorba de urmarit oricum esti urmarit cand dai telefon deoarece se inregistreaza locatia apelului, asa ca stati linistiti si nu va mai impotriviti unei tehnologi pe care voi nu o intelegeti.

Cei din crima organizata sunt in primul rand interesati sa pice aceasta lege pentru a putea transporta prostituatele in strainatate si acesta este un motiv plauzibil in spatele protestului.

Din punctul meu de vedere “DIAVOLI” sunt cei care protesteaza impotriva unui pasaport care poate stopa ilegalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *