Uncategorized

Relatii cu clientii Vodafone: Ori platesti (*555) ori stai cu orele (*222)

Astazi am sunat la Serviciu de Relatii cu Clientii Vodafone la numarul *222 in jurul orei 12 si m-au pus in asteptare, am asteptat, mi-am mai citit e-mail-urile, mai am stat pe net, am asteptat in continuare, pana la urma s-au facut 40 minute si nu mi-a raspuns nimeni.

Dupa ce am asteptat 40 minute am inchis si am sunat la Serviciu de Relatii cu Clientii Express sau VIP nu stiu exact cum se numeste la *555 cu tariful aproape 50 euro centi/apel si mi-au raspuns in mai putin de 1 minut.

Concluzia este ca nu le mai pasa sa-ti raspunda la apeluri daca nu platesti. Stiu ca ei platesc o suma destul de mare pentru centrul acela de relatii cu clientii dar nu asa se trateaza clientii care va dau banii, absolut nesimtire.

Nu-mi place noul mod de a raspunde clientilor: daca ne platesti vorbesti, daca nu stai si asteapta ca noi avem tot timpul din lume.

Pe langa faptul ca iti raspund doar dimineata pana la 10 seara acum te mai trateasca si ca dracu si te pun sa astepti. Nu stiu exact cum raspund operatorii celorlalte retele de telefonie mobila dar cu operatorii de la Romtelecom am vorbit si la 4 dimineata si nu m-au pus sa astept cu orele decat o singura data cand aveau ei o problema tehnica cu serviciul dar in rest in maxim 3 minute mi s-a raspuns.

Si Romtelecom nu numai ca nu te pun sa le platesti ca sa-ti raspunda mai repede dar au si numar cu 0800 accesibil gratuit si de pe mobil si de pe fix. Numarul este 0800 8 CLICK sau (08008 25425).

6 Comments

 • Dan

  Salutare,

  Iti pot spune ca aceasta concluzie la care ai ajuns este eronata…Chiar le pasa de clienti, doar ca sunt mai putini angajati…dar se va rezolva aceasta problema.

  Legat de serviciu de noapte…exista ( doar pentru urgente). Ceo de la RTC sunt acolo non stop pentru ca au telefonia si internetul prin cablu nu prin fibra optica…

  Deasemenea sa stii ca in ziua de azi ne putem informa foarte rapid de oriunde…

  *222, site-ul Vodafone, si posibilitatea de a contacta echipa Vodafone prin e-mail 😉

  Asa ca…inainte de a a judeca…find it out!

  • Allex Radu

   Daca le pasa de clienti imi preluau apelul in maxim 3 minute ca inainte nu "ma scupau in fata" daca nu plateam si imi luau apelul in 1 minut daca le plateam, nu asa se face. Sunt putini angajati pe draq, inainte nu erau la fel de multi si nu se comportau in halul acesta.

   Aici te inseli amarnic, serviciul *555 nu este pentru urgente, este alt serviciu pentru asa ceva, *555 are aceasi program ca *222 numai ca nu mai trebuie sa astepti la coada, te baga in fata.

   Nu conteaza ce servicii de telefonie oferi si Romtelecom chiar ofera si telefonie mobila in caz ca nu stiai si nu ma refer la Cosmote, si nu se comporta ca niste magari.

   Sa stau sa dau e-mail sa ma contacteze ei in 3 ore, ce am inebunit. Cand ai o urgenta da si tu e-mail la serviciul de ambulanta in loc sa suni la 112, o sa vezi ca nu e la fel.

   Stai tu linistit ca m-am documentat, ei au transferat jumate din angajati de la *222 la noul serviciu *555 cu plata si tehnic vorbind "sunt mai putini angajati" doar pentru ca vrea Vodafone sa taie niste costuri sau sa faca ceva profit din suport tehnic daca ar trata pe toata lumea la fel absolut gratis nu ar fi aceasta problema.

 • Vodanshit

  Dan daca eshti un angajat vodanshit nu mai vb pt ca toti stiu cat te fura si ce servicii de cacat au si alte cacaturi care numai la vodafone sunt…sincer am avut vodafone pana acum o luna cand am renuntat la ei deoarece plateam f mult si nu aveam cine stie ce optiuni mai de doamne ajuta si faptul k nu iti poti schimba abonamentul care are o valoare maricica intr-un abonament mai ieftin…dar invers se poate…normal…corect…asa ca Dan te rog sa faci reclama la vodanshit la sefu tau acasa…poate iei o prima de la vodafone!

 • Eugen

  F*tu-le rasa in c*r de hoti! Aveam o extraoptiune de 2 ani care o reactivau automat.Acum am platit , mi-au dat mesaj ca s-a reactivat ca apoi sa ma faca sa cheltuiesc creditul imediat fara sa se raectiveze.Am vazut apoi ca extraoptiunea disparuse si in locul ei exista alta mai scumpa, dar bineinteles nu am fost anuntat prin sms , mai mult de atat am fost anuntat prin sms ca totul e ok cu prima!De 2-3 ani au fugit toti de vodafone si asa o sa se intample si in continuare.Nu au nicio facilitate , daca vrei sa iti faci abonament la ei au cele mai proaste telefoane si cu multi bani la oferta! Preturi mari peste tot numai sa faca ei pul;a mare!Mai mult de atat acum sa vorbesti cu operatorul te costa bani! Pai mai fratilor exista concurenta , sper ca intr-un an acest operator jegos de telefonie de rahat sa nu mai existe! Mesajul asta am sa il scriu peste tot!

  • allexradu

   Stai linistit ca acum si pe Romtelecom este o optiune de suport PREMIUM dar lai ei iti raspund si gratis la telefoane, nu te pun sa astepti ore. Eu sunt client abonat Connex / Vodafone din 2003 si n-am avut probleme de care descrii tu. Sora mea a zis ca-si reinnoieste abonamentul si aia au garantat ca a doua zi va fi reinnoit abonamentul, dar ea a vorbit in continuare si ii venise nu stiu cat de plata dar a vorbit cu aia de la vodafone si au scazut toate apelurile care trebuiau sa fie incluse in abonament. Greseli se mai intampla, problema este cum te descurci cu ele, si in cazul sorei mele s-au cumporat bine. Nu vreau sa ma laud ca sunt mare, dar cred ca stiau ca a doua zi toata povestea aparea pe blog, si cine stie cine o prelua si iti dateau draq imaginea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *