Uncategorized

Protestele de la Universitate si Cotroceni nu vor schimba NIMIC

Dupa cum stiti in acest moment sunt proteste in tara, cel mai importante sunt cele de la Universitate si Cotroceni. Romanii scandeaza “Jos Basescu”, “Demisia” dar motive pentru care sunt in tara sunt diferite.

Nu stiu de ce vor demisia guvernului acum pentru ca in caz ca se va forma un nou guvern sigur v-a fi format tot din membrii PDL care vor fi controlati de Basescu asa ca va fi aceasi marie cu alta palarie, eu cred ca romanii au tinut in ei ura fata de guvern si Basescu de ceva timp si acum cand oamenii au iesit in suportul Raed Arafat, majoritatea s-au asociat si ei dar bineinteles ceniti cu frustrarile lor pentru a externaliza aceasta ura.

Eu nu sunt fan Basescu (chiar sunt anti), dar cred ca la ora actuala este prea puternic pe a il rasturna aceste proteste. Lumea crede ca asta va fi noua revolutie dar se inseala, acestea sunt doar niste proteste neautorizate si lumea daca vede ca “altii se rascoala” merg si ei ca oile sa-si strige nemultumirile.

Unii mi-au spus “tu nu vrei un trai mai bun?”, dar voi ce credeti ca se va schimba cu un guvern care va sta doar cateva luni, eu cred mai de graba ne-ar face rau. Daca vreti schimbare asteptati pana in noiembrie.

Eu cred ca aceste proteste nu vor schimba nimic, si cei care “s-au rasculat” au stat in frig de pomana, nu chiar de pomana si-au descarcat ura fata de Guvern si Basescu.

protest_75542300

MITING în Piaţa Universităţii pentru susţinerea lui Arafat / FOTO: piticu.ro

3 Comments

 • Tudor

  Deja protestele au schimbat doua lucruri majore: S-a renuntat la legea sanatatii si Arafat s-a intors!! Si asta cu doar o mie de oameni!! Oare 100.000 ce vor face?

  • allexradu

   Eu nu cred ca v-a schimba guvernul, presedintele, sau se vor incepe alegerile anticipat. SI eu vreau schimbare, dar nu am prea multe sperante. Vom trai si vom vedea, eu nu ma duc sa protestez in piata. Guvernul oricum il vom schimba anul acesta, dar nu cred ca mai devreme de noiembrie.

 • camelot

  de schimbat este datoria noastra doar ca problema se afla educatia omulul pentru a avea formata o opinie corecta nu bazata doar pe fie ce o fi sau pe impartit galeti zahar si altele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *