Uncategorized

Plata facuturi Vodafone cu cardul de net o idee buna

Daca ai un card pentru cumparaturi pe net puteti sa platiti factura vodafone doar cu 1 singur telefon in care ti se va cere sa tastezi numerele de pe fata cardului si cere 3/4 cifre de pe spatele cardului care sunt descrise ca CVV Code.

Da nu ai inca card de net si nu vrei sa mai stai la coada iti recomand cardul BCR Visa Virtuon atasat cardului BCR Visa Electron si optional ar fi bine sa ai si un cont gratuit la sistemul BCR de Internet Banking cu numele e-BCR care te ajuta daca doresti sa transferi sa zicem bani din cardul de salariu in cardul Virtuon.

Serviciul de plată a facturii prin *121# permite clienÅ£ilor Vodafone, titulari de abonamente încheiate pe persoană fizică, să plătească factura utilizând telefonul mobil ÅŸi propriul card bancar, card VISA sau MasterCard, ce poate efectua tranzacÅ£ii pe internet. PoÅ£i verifica dacă cardul bancar pe care îl deÅ£ii permite tranzacÅ£ii pe internet, prin intermediul băncii emitente.

Plata facturii prin *121# reprezintă o modalitate foarte simplă, uşor de utilizat, prin care plăteşti rapid factura, oriunde te-ai afla, direct de pe telefonul mobil.

Pentru a folosi acest serviciu, nu trebuie să închei nici un contract în prealabil, este suficient să ai la indemână telefonul propriu ÅŸi cardul bancar ce poate efectua tranzacÅ£ii pe internet. Serviciul este disponibil oriunde pe teritoriul ţării în aria de acoperire Vodafone, precum ÅŸi în roaming în reÅ£ele operatorilor care permit apelarea numerelor scurte de forma * xxx #.

Pentru a-Å£i plăti factura, asigură-te că ai la îndemână cardul tău bancar ÅŸi codul numeric personal, după care:

  • sună la *121#
  • alege opÅ£iunea 3. PlăteÅŸte aici factura
  • introdu datele care Å£i se cer pentru a finaliza plata facturii.

Pentru plata unei facturi, se aplică o taxa de 0,5 EUR fără TVA, 0,595 EUR cu TVA inclus, indiferent de suma achitată. Taxa se va aplica pe prima factură de servicii Vodafone, care se va emite dupa efectuarea tranzacţiei de plată a facturii prin *121#.

Inca ceva, daca doriti sa va faceti card pentru tranzactii online sa stiti ca nu e bine sa aiba acces multa lume la cifrele de pe card pentru ca il poate folosi fara aceptul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *