Pix.ie cel mai bun serviciu gratuit pentru a gazdui fotografii

pixie Am incercat mai toate serviciile de hostare fotografii, toate care au cat de cat o interfata web 2.0 si dintre toate am decis ca Pix.ie este cel mai bun serviciu gratuit de a hosta fotografii.

Sa va atentionez ce nu mi-au convenit la celelalte servicii pentru a vedea de ce am ales ca Pix.ie este cel mai bun.

flckr Flickr, site-ul de gazduit fotografii cumparat de Yahoo care a inlocuit Yahoo Photos iti limiteaza fotografiile la o rezolutie de 800×600 sau daca foloseste uploaderul lor la 1600×1200 si umbla si la calitatea imaginilor. Pe langa acest factor, Flicker te limiteaza la 100 mega hosting pe luna ceea ce este putin dak iti place sa-ti folosesti aparatul de fotografiat. Pe langa toate acestea defecte, nici nu te lasa sa-ti organizezi fotogrtafiile in mai mult de 3 albume daca nu platesti.

photucket PhotuBucket, unul dintre cele mai populare site-uri foto te limiteaza fie la rezolutia de 1024×768 fie iti comprima fotografiile de rezolutie mai mare asfel incat sa ocupte 1MB. Pe langa toate acestea toate fotografiile din album trebuie sa se incadreze in 1GB si traficul trebuie sa se incadreze in 100GB. Avand in vedere ca pe Pix.ie am Photo Views: 26846, cred ca traficul il depaseam de mult.

WebShots, site-ul de fotografii detinut de CNET iti limiteaza fotografia la o jalnica rezolutie de 600×450.

zooomr Zooomr, site-ul de care eram entuziasmat in vara pentru ca te lasa sa gazduitesti fotografii nelimitate, dar in rest era cam la fel ca Flickr, pana m-am apucat si am uploadat cateva sute de fotografii cu familia si am observat ca rudele mele nu puteau vedea decat o rezolutie de 500×375, pana la urma a trebuit sa le dau userul si parola mea pentru a le vedea si descarca, ceea ce este jignitor.

Mai sunt si alte site-uri ca te lasa sa uploadezi fotografii nelimitate ca numar si ca rezolutie dar ca sa vada cineva fotografia trebuia sa se duca pe pagina lor plina de reclame obscene si in plus nu iti acordau un cont si un album unde iti puteai admira fotografiile, erau imprastiate pe sreverul lor.

Pix.ie te lasa sa uploadezi 500 de maga de fotografii/luna, ceea ce este extrem de mult pentru mine, rar cand fotosesc mai mult de 50% din cota. Daca ai o fotografie din satelit care ocupa 500 mega, o poti uploda si toata lumea o poate vedea pe site-ul lor sau o poti inglooba pe site-ul tau. Pe langa toate acestea Pix.ie iti ofera o usoara modalitate de a uploada, eticheta fotografiile si iti ofera albume nelimitate toate GRATIS.

Daca nu aveti incredere in domeniu .IE vreau sa va asigur ca reprezinta Irlanda, defapt Pix.ie este site-ul de gazduit fotografii pentru comunitatea irlandeza dar accepta useri din intreaga lume.

Pix.ie este un site in care am foarte multa incredere, am hostate acolo peste 1000 de fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *