PD incalca leagea in Rosiorii de Vede (film needitat)

PD incalca legea in Rosiorii de Vede (judetul Teleorman) afisand bannere electorale multiple la mai putin de 10 metri de sectia de votare numarul 2 astazi 18 mai 2007, la mai putin de 12 ore de la inceperea referendumului.
Filmul nu este editat din motive de autenticitate. Ne pare rau ca a trebuit sa aratam acel ziar dar trebuia sa aratam sigur ca nu este un fals. Puteti veni cu echipa de filmare sa va convingeti.
Am folosit o camera foto ca sa nu credeti ca ne-am folosit foarte mult de lentilele de zoom.

6 Responses to PD incalca leagea in Rosiorii de Vede (film needitat)

 1. Piticu21 says:

  e vina organizatorilor. 🙂

  ala e un sediu PD … ei sunt vinovati ca au pus sectia de votare la 10 metri, sa o mute 😉

  bravo 🙂

  Tu faci Realitatea ! 😛

 2. admin says:

  Organizatorii sunt PD-stii!

 3. Tepes Voda says:

  bai frate ce-ti este si cu politica asta, cita patima pun unii si daca te uiti la pustanii astia pun pariu ca sunt vai mama lor, sunt varza la capitole precum bunul simt, educatie, scoala etc dar de gura nu-i intece nimeni.Oare cit ii plateste partidulcare ii trimite in strada sa tipe si sa se manifeste inpotriva celui pe care mai ieri il proslaveau si il iubeau?sau ei nu mai sunt portocalii,au ramas decit pd-istii, pnl-istii ce fac s-au vopsit sau umbla cu cioara vopsita?Rusine mai copii, rusine sa va fie ca nu aveti coloana vertebrala, nu aveti demnitate si va lasati calcati in picioare si manipulati de citiva tatuci ce peste noapte au capatat functii publice bine platite tocmai datorita lui basescu ca el a adus portocalii la guvernare.Daca nu cistiga el presedentia…ce mai gifiiau acum tatucii si implicit voi?Apropo stiti cine a fost presedinte la sectia de votare cu pricina despre care voi faceti vorbire? daca nu stiti voi va zic eu: fiul unui fruntas liberal, sef de institutie publica la judet si fost presedinte al pnl.Dar nici tatucu si nici odrasla nu stiau ca la sediul de campanie materialele care au fost afisate in timpul campaniei raman pe pozitie, asa este cutuma.Nu se muta sediul ci sectia de votare daca este cazul, asa ca…RUSINICA!!!!!!

 4. admin says:

  Si ma rog cine a organizat repartitia sectiilor de votare, nu primaria al carui primar este membru PNL.

  Noi nu am spus sa mute sediu, sa dea jos reclame electorale. Daca vedeam doar PD filiala Rosiorii de Vede totul era ok.

  Trebuia ei singuri sa mearga la primarie sa expice ca sectia de votare intra in ilegalitate, dar ei au profitat de ocazie.

  Ma bucur ca s-a sesizat PNL-ul, astept opinia PD-ului.

  Nu suntem platiti de nici un partid politic ca sa facem reportaje. Si nici eu nici cameramanul meu nu suntem membrii de partid, spre deosebire de alti blogeri.

  Cred ca am fost unul din putinii care a avut o pozitie pentru decizia de demitere din blogosfera asa ca imi mentin pozitia.

  Inainte de revolutie daca spuneai ceva impotriva dictatorului erai arestat acum esti acuzat ca esti platit de partidul adversar, in cativa ani cine stie.

  Asa ca rusinica primarului vostru PNL, care nu s-a uitat pe harta sa vada ca a rasarit un sediu de partid PD in proximitatea unei sectii de votare.

 5. Rdv says:

  dc atzi sters filmu ala ? :))

  probabil era prea tare ;))

 6. Allex Radu says:

  Nu, pentru ca o gramada mi-au explicat ca nu era vina pd-ului ci a primariei ca au pus o sectie de votare langa un sediu de partid si pentru ca nu mai postez despre politica.

  Acum oricum au mutat sediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *