Orange Young Hot Spot, cea mai tampita idee!

Când eşti la şcoală ai multe de aflat, de discutat şi de spus altora.

Acum ai un motiv în plus să mergi la facultate pentru că acolo, dacă eşti în Orange Young, ai tarife speciale:

* 1 cent/minut în grupul Orange Young
* 9 cenţi/minut în alte retele naţionale

Eu vin la facultate sa vorbesc la telefon sau sa invat? Cat timp credeti voi ca o sa vorbiti in pauze la telefon sau dupa ce ai terminat cursurile te pui pe o banca in fata facultatii si vorbesti pana te apuca intunericul.

Eu cel mai mult vorbesc despre facultate inainte sa ajung la cursuri cu colegii in Vodafone Campus care imi permine sa vorbesc de oriunde in tara cu 1 cent pe minut si nu ma stresaza sa vad daca am iesit din hotspot sau nu.

Orange Young Hot Spot este cea mai proasta idee conceputa sa lupte cu Vodafone Campus lucru care nu o sa-l realizeze nici daca o sa faca gratuite convorbirile in Orange Young Hot Spot.

In Statele Unite unii operatori iti furnizeaza un “hot spot” pentru acasa sa-ti inbunatateasca receptia acasa si toate convorbirile sunt gratuite.

Orange Young Hot Spot incalca moralul studentesc sugerand studentilor sa vorbeasca in hot spot chiar si in timpul orelor pentru ca nimeni nu mai sta in campus dupa ce s-au terminat cursurile.

Singurul mod prin care orange isi va putea corecta “atitudinea” este sa faca convorbirile in afara hot-spotului cu 1 cent pe minut iar in hotspot gratuite, atunci chiar ca ar putea sa lupte cu Vodafone, cel putin pana se trece Vodafone pe VoIP.

2 Responses to Orange Young Hot Spot, cea mai tampita idee!

 1. alina says:

  as dorii ca sa vorbesc cu un euro cent p minut in retea cum as putea face caci nu sunt inregistrata

 2. Allex Radu says:

  Nu ai specificat in ce retea, dar oricum iti spun in ambele retele:

  In orange nu poti sa suni cu 1 eurocent decat de la facultate de la tine, mai intai verifica daca universitatea ta este inscrisa in lista cu HOT SPOT.

  Pentru a te inscrie discuta cu un dealer Orange, probabil ar trebui sa ai carnetul de stundent si buletinul.

  In vodafone campus poti vorbi cu colegii de oriunde ai fi in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *