Uncategorized

Orange Romania va ruina experienta iPhone

Dupa cum deja stiti in Romania nu exista un abonament sau o extraoptiune de date nelimitat, internetul cu picatura va ruina intreaga experienta iPhone, un telefon cumparat mai mult pentru browserul lui.

iphone 3g 2 Am fost de curand si mi-am reinnoit contractul la Vodafone si cand am ajuns acolo dupa ce am stat la coada ca la fel cum vezi in filmele americane ca astepti la doctor (asteptandu-mi numarul) reprezentantul respectiv ma intreba daca doresc extraoptiunea "Internet mobil nelimitat", eu l-am intrebat la randul meu daca este internet pur, daca voi pute afolosi toate protocoalele precum pop3 iar el mi-a raspuns ca este wap si ca include 500MB de date.

Curios fiind l-am intrebat de ce se numeste "nelimitat" daca este limitat, iar raspunzand ca este nelimitat in vodafone live.

In Vodafone live totul costa bani, inclusiv fiecare stire in parte, daca va vine sa credeti.

Acesta estraoptiune de la Vodafone vine sa contracareze extraoptiunea Wap Unlimited de la Orange (la ei doar pe cartele e nelimitat, pe abonament tot 500MB e limita) o extraoptiune folosita de cunostinte de ale mele de la tara pentru a "avea internet" folosind viteza EDGE si traficul nelimitat cu telefonul conectat la calculator pe USB.

iphone 3g orange romania Sa revenim la iPhone 3G care va avea o gramada de aplicatii si cele mai multe dintre ele vor avea nevoie o o conexiune de intermet nu "nautul" lor.

Daca abonamentul pentru iPhone va costa cel putin 20 Euro si nu va include cel putin 500MB de internet pur, cei care care se vor abona la "pacura" lor se numesc fraieri din start.

De indicat ar fi sa ofere internet nelimitat odata cu iPhone-ul chiar daca va costa 30 sau chiar 40 euro abonamentul lunar, dar acest lucru va costa Orange "un marfar plin cu bani".

Singura speranta va fi ca Apple sa nu accepte "deseurile" lor si sa-i oblige sa le ofere clientilor o oferta buna.

Un cititor ar spune daca a avut timp sa frunzareasca articolul "si ce daca e wap, poti sa stai pe web pe wap", dar cum ramane cu celelalte aplicatii, nimeni nu vreau un iPhone handicapat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *