Orange Romania va aduce iPhone?

Orange Romania deja a lansat un program in parteneriat cu reprezentantii Apple in Romania prin care cei care vor cumpara un Laptop Apple MacBook vor primi gratis un modem Orange cu cares e pot abona la Internet Unlimitated Home sau Internet Unlimitated Office, pretul abonamentul fiind de 20 Euro (Fara TVA), avand abonamentul pe prima luna gratuit.

Si in plus clientii care se bucura de un MacBook nou vor primi automat si un iPod Shuffle, nu cred ca mai exista cineva cu conexiune la internet care nu stie ce este un ipod in anul 2007.

Puteti afla mai multe despre aceasta oferta aici.

Sa continuam, … Daca Apple face parteneriat cu Orange pentru gama de laptopuri, nu cred ca va ma fi o surpriza pentru cineva care va fi operatorul local de telefonie mobila care va introduce legal iPhone-ul in Romania.

Chiar daca stiam ca Orange are retea EDGE, singura tehnologie de internet mobil rapid care este prezenta pe "telefonul minune" ezitam sa fac o predictie, la acea data Apple discuta cu Vodafone UK pentru eventualitatea unui parteneriat care in cele din urma s-a incheiat cu compania concurenta O2.

7 Responses to Orange Romania va aduce iPhone?

 1. MrB says:

  Cred ca gresesti un pic: nu EDGE este cea mai rapida tehnologie, UMTS este mai rapida! Sau daca vrei acel 3,5G care apare pe telefoane mai scumpe cum este de exemplu NOKIA N95-8GB card. EDGE este chiar mai jos ca viteza si decat 3G…

  VODAFONE are cea mai mare/extinsa retea 3G, am verificat cu cardul de date.

  In alta ordine de idei ma bucur ca vine iphone, desi din teste (Connect si ince cateva de pe net – chiar romani) este mai mult reclama! Si inca ceva: Mac-urile au prins in US, nu in Europa!….

 2. Allex Radu says:

  Nu gresesc de loc, mai citeste odata:

  "EDGE, singura tehnologie de internet mobil rapid care este prezenta pe "telefonul minune" "

  Iphone-ul nu are 3G, toata lumea stie asta, EDGE reteaua cu viteza ce-a mai mare suportata de iphone, stiu foarte bine rangurile WiFi > WiMax > 3G+ >3G >EDGE >GPRS (probabil mai sunt si altele mai putin "populare")

  Pe la mijlocul anului 2008 vor lansa varianta iphone cu 3G si probabil se va dubla si memoria flash, dar noi sa speram ca vom primi si verianta veche pana la vara.

 3. […] wireless-comm.blogspot.com Imi fura subiectele Jan13 13 January 2008, Allex Radu @ 6:45 pm Ma uptam pe statistici si am observat ca detinatorul wireless-comm.blogspot.com mi-a furat articolul “Orange va aduce iPhone in Romania“. […]

 4. deian says:

  salut…nu stiti au lansat orange-ul iPhone legal la noi??

 5. Allex Radu says:

  Deocamdata nimeni nu a lansat in Romania iPhone. Chiar si cand va lansa te va oblica sa te abonezi la un plan care include voce si date care va costa cel putin 20 euro.

  Cand va veni in Romania, nu va veni la un pret mult mai mic decat daca il cumperi "deblocat" si avand in vedere abonamentul scump pe doi ani, iesi mai bine daca ai cumpara unul "ilegal".

  Orange au lansat un laptop Apple impreuna cu serviciul lor de internet mobil, laptopul se numeste Macbook air si te costa mai mult de 6000 lei.

  Vodafone vor lansa iPhone in "Czech Republic, Italy, and Portugal; Greece, India, and Turkey will be covered by Vodafone in Asia, while Australia, Egypt, New Zealand, and South Africa will also be served by the company."

 6. […] din data din data de 30 Decembrie 2007 am prevazut ca Orange va fi operatorul romanesc care va aduce iPhone in […]

 7. alex93 says:

  Da…sigur va fi la Orange…scrie si pe http://www.apple.com dar si pe http://www.orange.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *