Uncategorized

Oare se mai folosesc atat de mult SMS-urile

Stiu ca exista intotdeauna exceptii si mai sunt oameni care detin cartele prepay si in loc sa-si activeze o extraoptine foarte avantajoasa cu multe minute incluse inca folosesc tarifele standarde si ca sa nu consume inca se mai dau bip-uri, mai sunt cazuri, rare dar inca mai sunt.

Dar acum stau si ma intreb cand sunt o gramada de extraoptiuni si pe cartele si pe abonamente cu cel putin 300 de minute in retea si 300 sms-uri plus minimul de minute nationale este 20, oare mai foloseste lumea sms-urile cand sunt disponibile atatea minute gratuite?

Anul trecut am dat sms-uri de pasti, craciun si revelion si uneori am dat sms cand interlocutorul nu putea raspunde la telefon fie care era la cursuri/examene/sedinte sau era intr-un club unde nu ne puteam intelege dar in rest nu m-am folosit de sms-uri.

Cu extraoptiunea “Vodafone pentru tineri <26 ani” beneficiez de 500 de minute in retea, 500 sms-uri sau mms-uri si 30 de minute nationale. Mai trimit cateva mms-uri pe luna si posibil unul sau doua sms-uri dar in rest daca vreau sa vorbesc sun pur si simplu.

Voi mai folositi atat de mult sms-urile? Astept comentariile voastre.

3 Comments

  • Iuliana

    Te felicit pentru extraoptiunea activata, dar se pare ca la minute nationale te intrec cu 20 de minute, dar si ca pot vb nelimitat cu un numar Vodafone… Bine, nr de minute si sms-uri in retea, sunt putine, dar fac in asa fel sa nu le consum (cam zgarcita, dar asa imi place), si cand se reporteaza, imi dau frau liber mainii si mintii.. Referitor la intrebarea ta, la finele post-ului, ti-as da urmatorul raspuns: folosesc si sms si voce, depinde de caz…

    PS: o zi minunata !

  • Adrian

    Eu am Nelimitat in Cosmote si 200 min nationale si totusi mai dau si sms-uri, chiar si pe cosmote unde, nu pot sa ma plang ca nu mai am minute. Nu mai dau sms-uri ca atunci cand eram pe cartela prepay dar, la nevoie e foarte folositor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *