Oare nu v-ati saturat de FREE LOTO

De cand utilizez internetul (de mai mult de 10 ani) tot vad astfel de bannere:

castigator

De curand am vazut bannere asemanatore utilizand java pentru a alege un numar la intamplare.

Ce m-a intrigat este ca pe site-ul lor au un semn “No SPAM, No Surveys” dar intradevar daca te inscri vei primi la o gramada de SPAM si nu vei castiga nimic.

free loto

8 Responses to Oare nu v-ati saturat de FREE LOTO

 1. MArius says:

  vrila, if you're on the Paid and Pending list above, the next step is to verify your PIN # 139659305 on the following page. It assures you, that upon submitting the winning entry in accordance with the Rules of FreeLotto, using the convenient F.A.S.T. service or the free online entry Gavrila Marius and only Gavrila Marius will be paid $1 Million(One Million Dollars) in the Classic FreeLotto Game or other prizes

  Un pic mai aveam si muscam momeala

 2. Alex says:

  Si eu am jucat si la nici 8 ore castigam 11.000.000 dolari.Uimitor nu?Nu am castigat decat o data si aia nu suma mare si acum in 8 ore…Magarie pe fata!A cui e loteria asta fantoma?Doar un cont de card si un accept si-ti sar banii lunar…

 3. Allex Radu says:

  OFF TOPIC: Daca esti interesat cum sa nu pierzi toti banii de pe card pe site-uri riscante am scris un articol pe tema aceasta:
  http://www.atfr.net/cum-sa-platesti-cu-cardul-pe-

  • faciba says:

   atunci cand vreau sa imi creez cardul virtual imi cere detalii despre cardul cu care fac incarcarea;( serie; nr de securitate..) pai daca eu le divulg acestea si sunt de acord cu termenii lor, ce convingere am eu ca nu ma trezesc cu contul gol?

 4. Allex Radu says:

  OFF TOPIC: Daca esti interesat cum sa nu pierzi toti banii de pe card pe site-uri riscante am scris un articol pe tema aceasta:
  http://www.atfr.net/cum-sa-platesti-cu-cardul-pe-

 5. Alexandra says:

  Eu nu am jucat niciodata,si totusi, am primit o gramada de emailuri cum ca as fi castigat 11.000.000 dolari si un pasaport de calatorie.Am doar 12 ani si nu am intrat pe site-ul asta.O mare porcarie!

 6. Ciprian says:

  Am jucat si eu si am castigat 1000000000$.NU LA PUTIN TIMP M-AM TREZIT CU PROVIDERUL DE LA NET ,FIINDCA DE IPUL MEU SE FOLOSEAU DEJA CEI DE LA FREE LOTTO,SI MI-AU SCHIMBAT IPUL CEI DE LA NET. ASA CA NU VA JUCATI CU SITURILE ASTEA CA HACKERI SUNT MAI SMECHERI DECAT VOI

 7. matei ion lucian says:

  Joc de apoximativ 3 luni si ciu ciu,tot fel de avertismente join fast.O mare teapa. In schimb la razuibile am castigat si am primit un cec de 10 $ pe care trebuie sa-l ridic din Atlanta City.!?!?!? Pai trimiti 4,99 la fast ,inmultit cu N fraieri rezulta o groaza de bani.Rezumat -O MARE MARE TEAPA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *