Oare este vreo diferenta daca folosesti &fmt=6 sau &fmt=18 pe youtube?

Am luat un filmulet de pe youtube oarecare si am incercat sa vad daca chiar este vro diferenta. Si cum la ochi nu se simte nimic am downloadat si am vazut proprietatile.

Normal:

youtube 1

Cu &fmt=18 la finalul adresei:

youtube 2

Cu &fmt=6 la sfatsitul adresei:

youtube 3

Vedeti voi vro diferenta ca eu nu vad, acelasi codec, acelasi bitrate, acelasi Bit rate, aceeasi dimensiune, acelasi aspect ratio, aceeasi compresie audio proasta mono.

Sa presupunem ca acest filmulet a nu avea mare calitate cand a fost uploadat, voi incerca sa uploadez eu un filmulet in calitate mare sa vedem daca este vro diferenta.

Update: M-am gandit ca poate atunci cand redeaza cu &fmt=18 char este o calitate mai buna dar atunci cand descarci, descarci fisierul cu cea mai mica calitate, de accea nu este nici o diferenta.

Am uploadat un filmulet in care ocupa 100MB si avea foarte mare calitate si o rezolutie de 640×480. Si cand am pus &fmt=6 dupa adresa a aparut jos un link in care imi indica sa vad filmuletul in calitate mai prosta pentru o redare mai rapida.

Fata de calitatea originala este un pic inbunatatia dar nu cu mult, cred ca fata de bitrate-ul viedeo obisnuit de 311kbps sa spunem ca ar filmuletul imbunatatit ar fi de 350kbps, deci nu este cine stie ce.

youtube &fmt=6 functioneaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *