Uncategorized

Oare cine face cadou vouchere?

eMag au scornit ceve, acum vand vouchere cadou cu valoare intre 10-500lei sub sloganul:

Cel mai simplu mod de a face exact cadourile pe care si le doresc cei dragi.

Esti in dilema ce sa-i oferi pentru o anumita ocazie sau ai un buget limitat ? Daruieste-i un Voucher Cadou de la eMAG si isi va cumpara exact ce doreste!

Asa cred ei ca este in spiritul sarbatorilor care este diferenta dintre a da un voucher si a da banii, e exact cum ai pune banii intr-un plic si in dimineata Craciunului i-ai spune langa persoanei “uite draga nu ti-am luat cadou, iti bani sa-ti iei tu ce vrei”.
Raspunsul unei persoane (nu lipitoare) constiente ar fi “Si eu acum ce fac cu banii, toate magazinele sunt inchise de Craciun” si ori ar incepe sa planga ori te urmareste cu tigaia prin casa.

Numai daca esti un parinte cu bani care nu-i pasa de copii lui decat scoti cardul virual si trimiti pe e-mail voucherele si ai scapat de ei, dar in rest?

Nu puteau sa spuna “acestea sunt recomandarile noastre de Craciun, faceti personelor dragi cadouri din lista asta”, vouchere din punctul meu de vede nu sunt in spiritul Craciunului, mai bine le spui ca ai uitat sa iei cadouri, cred ca vor fi mai ingaduitori cu tine.

Daca esti unul din parintii de am vorbit mai sus poti sa cumperi un voucher de pe site-ul emag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *