Uncategorized

O metoda de a economisi 1700 lei pe Blueray

In Romania desi exista playere Blueray, writere bluray, blankuri blueray, dar eu nu am vazut nici un film pe blueray, daca ati vazut voi trimiteti-mi un e-mail.

blueray Daca ai o plasma sau un LCD Full HD 1080p pe care ai dat un camion de bani si atunci cand intruduci un dvd cu un film observi cat de pixelat se vede si asta te eneveaza am o solutie penru tine, foloseste un Upscaling DVD player care te va costa doar 299.90 lei, da, chiar asa de putin.

Un upscaling dvd player redeaza (playaza) dvd-uri normale, deci nu va trebui sa-ti arunci dvd-urile. Diferenta dintre un DVD player normal si un Upscaling DVD player este ca cel din urma foloseste tehnologie hardware care "intinde" pixelii fara ca imaginea sa sufere.

Un upscaling dvd player se apropie extrem de mult de un calitatea unui player blueray dar totusi tehnologia blueray are calitate mai mare.

Fata de un dvd player obisnuit, un upscaling dvd se conecteaza la televizor printr-un cablu HDMI care asigura transmiterea semnalului digital.

Daca ai un televizor din acela mai ieftin care este doar HD Ready nu-ti recomand sa cumperi un asfel de player pentru ca nu vei vedea o diferenta prea mare deoarece, din cate stiu eu, HD ready converteste semnalul din digital in analogic.

upscaling dvd player

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *