Uncategorized

Numere abreviare Romtelecom: Pot salva viata persoanelor varsnice

Ai pe cineva in viata ta de varsta a III-a care sta singur(a) acasa si-ti tot incurca numarul de telefon? Service Numere Abreviate de la Romtelecom o pot ajuta sa-si aduca aminte numerele apropiatilor.

Cum oare, prin operatie? Nu, Romtelecon nu face operatii dar ce poate face este sa scurteze numarul tau de fix sau de mobil sau numarul doctorului intr-un numar scurt de 4 cifre doar de pe abonamentul respectiv Romtelecom.

Sa exemplific. Sa spunem ca in familia voastra exista doi bunici care au doi copii si 5 prieteni mai apropiati pe care ii suna in fiecare zi.

Voi cei tineri puteti seta telefonul batranilor in urmatorul fel:

1111 – Numarul Baiatului

2222 – Numarul Fetei

3333 – Prietenul 1

…

9999 – Numarul Doctorului de Familie

Acestea sunt cele mai usor numere de retinut, dar de exemplu puteti pune anii de nastere si cand suna la 1964 redirectioneaza la numarul baiatului iar cand suna la 1970 suna la numarul fetei, posibiliatatile sunt mari.

Acum problema este ca acest serviciu costa 1.5 euro ceea ce nu este mult, dar pentru multi batrani de la tara cu pensie mica va fi mult.

Daca Romtelecom ar reduce costurile pentru titularii cu varsta mai mare de 60 ani sau pentru pensionari ar fi ceva frumos.

Numarul poate sa fie si international, nu neaparat national, asa ca voi care plecati pe undeva sa lucrati nu ar strica sa le activati batranilor acest serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *