Nu cumparati Cardurile microSD din alta parte decat de pe internet

Astazi am vrut sa-mi cumpar si eu un card microSD de 4GB si nu am vrut sa fac comanda online sa astept pana luni si m-am plimbat pe la Germanos, Internity, si un dealer Vodafone din apropiere si am observat cat de mare diferenta de pret.

Inainte sa plec m-am uitat la emag si cardul de 4GB pe care il vroiam eu era la pretul de 35 lei, si cand ma duc la germanos imi pic fata pentru ca era la pretul de 60 lei, aproape dublu. La Internity avea un card de 2GB care costa cat cardul online de 4GB adica 35 lei, daca e sa interpolam ne dam seama ca si acolo aveau pretul dublu. La Vodafone aceasi poveste, cardul de 4GB 60 lei. M-am mai dus la un laborator foto si aveau acelasi card 90 lei.

A innebunit lumea, cum sa pui adaos comercial 100%, suntem in Europa in seculul 21 sau suntem in evul mediu?

Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat, nu cumparati carduri din magazinele traditionale daca nu vreti sa platiti pretul dublu, cel mai bun pret este pe internet.

One Response to Nu cumparati Cardurile microSD din alta parte decat de pe internet

  1. dan matei says:

    nu s-a schimbat nimic!lumea proasta inca mai cumpara la pret dublu carduri din supermarketuri,germanos,etc.mai trist e ca acum si pe net sunt preturi foarte mari,X2 fata de emag,ex okazii,iar lumea tot cumpara frate!au ascultat sfatul tau si cumpara dupa internet…:)) .NU am treaba cu emag si nu vreau sa le fac reclama gratuita,dar la carduri sunt cei mai tari cand vb de pret.un sfat;consultati google inainte sa faceti cumparaturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *