Uncategorized

Noi abonamente vodafone: Complet, Familia, Simplu si Avantaj

Vodafone a restructurat abonamentele si a introdus noi abonamente special create pentru noua “atmosfera” de criza care traverseaza Romania.

Abonamente noi vodafone Abonamentele Complet au ramas in oferta, celelalte abonamente sunt total noi.

Un abonament avantajos este Vodafone Familia care este un fel de Zapp Share Free dar pentru persoane fizice. Daca nu stii ce este Zapp Share Free iti pot spun ca acest abonament include 1000 sau 2000 de minute in grup (familia ta) pe care le pot folosi pana la 4 persoane pentru a se suna reciproc.

Nu intelege gresit, nu fiecare membru are cate 1000/2000 minute, ci fiecare membru are acces la minutele acelea pentru a face apeluri intre membrii.

Exemplu:

Total Minute: 1000

Apel 1: Mama suna Tata 3 minute

Minute ramase: 997

Apel 2: Tata suna Fica 6 minute

Minute ramase: 991

Apel 3: Fiul suna Mama 10 minute

Minute ramase: 981

Acest abonament este in opinia mea mai mult pentru familiile care au copii de la 7 – 20 ani. De e? Pentru ca pentru acest abonament trebuie ca titularul (tatal sau mama) sa plateasca intregul abonament, dupa acea varsta de obicei “copii” o sa-si plateasca singuri abonamentul la telefon mobil.

Cat te costa si ce ofera?

Exista doua abonamente “familia” unul cu 1000 si unul cu 2000 de minute in grup. Abonamentele de baza costa 10.99 € respectiv 12.99 euro la care se adauga 2 euro pentru fiecare numar. Pe langa minutele “la comun” fiecare membru are o portie de 25 minute nationale si 150 minute in retea indirent de varianta de abonament “familia” iar dupa depasirea minutelor pretul pentru apelurile in familie este de 0.05 € iar in reteua Vodafone si alte retele pretul este de 0.18 € pe minut.

Din punctul meu de vedere mi se pare o magarie ca un minut in retea costa atat de mult cat unul in afara retelei dupa terminarea minutelor nationale individuale care sunt destul de putine si aproape orice abonat le va depasi.

Celelalte doua abonamente sunt destinate pentru cei cu resurse limitate, avand acelasi pret de 3.57 euro.

Abonamentul “Simplu” este cum era pe vremuri abonamentul de 3 euro la Orange, iti ofera doar 25 minute in retea.

Eu va sugerez sa nu va abonati la acesta oferta deoarece daca va luati cartela vodafone puteti primi pentru duar 2 euro in plus 80 minute/sms-uri nationale si 1000 minute/sms-uri in retea. Pur si simplu nu valoareaza 3.57 euro 25 minute nationale, daca era 1 euro mai ziceam, dar 3.57 pentru 25 minute IN RETEA nu merita absolut de loc este hotie pe fata.

Vodafone ”Avantaj” este un experiement ratat inca din era “Connex" si anume abonatela (abonement si cartela in unu) adica platesti un abonament pentru minutele cele 25 in retea iar daca vrei mai mult trebuie sa incarci precum cartelistii.

Aceste doua abonamente sunt mai de graba facute sa pacaleasca (tapeasca) cei cu venituri mici care primesc minute care valoareza 50 centi la pret de 3.57 euro.

Sfatul meu este sa evitati neaparat abonamentele “Simplu” si “Avantaj” si sa va alegeti o cartela vodafone cu unul din planurile de 5 euro (“80 min/sms nationale si 1000 min/sms retea” sau “700 min + 700 sms in retea + 50 min nationale”).

In concluzie, Vodafone da abonamente cu un mare minus, si cand zic mare ma gandesc atat de mare cat un skyscraper (zgarie-nori) pus orizontal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *