Nikon D90, un DSLR de care sunt interesat

nikon d90 #2 Sincer sa fie eram interesat si de D80 pana am auzit de D90 in detrimentul alternativei Canon 450D (Rebel XSi) doarece vedea i n kit cu un obiectiv mediu in calitate 18-105mm VR si pentru ecranul LCD aditional foarte util.

Acum 450D este cu mult in umbra D90 deoarece si modelul Nikon are un ecran LCD de 3" si Live View dar are si in plus un senzor cu sensitivitatea maxima ISO 6400 si in premiera pentru un DSLR poate captura video cu rezolutia maxima HD 720p (320×216, 640×424 si 1280×720) si avand si o mufa HDMI pentru a putea vizualiza ce ai filmat pe LCD-ul sau pe plasma ta.

Ca fotograf cateodata iti spui "daca as fi avut acum o camera video" cand ai vrea sa capturezi ceva exceptional care se intampla in drumul tau. Bineinteles poti sa fotografiezi in rafala si sa unesti apoi imaginile intr-un clip video cu soft specializat dar nu este acelasi confort.

Bineinteles ca aceasta camera este pentru fotografii entuziasti si semi-profesionalisti (incluzand si cei care se duc la nunti) fotografii profesionisti vor opta pentru o alta camera.

nikon d90

2 Responses to Nikon D90, un DSLR de care sunt interesat

 1. Alexandru says:

  Eu am un Nikon D40 de aproape un an ÅŸi sunt extrem de mulÅ£umit de el. Chiar aÅŸ putea spune că îl recomand. 🙂

  Felicitări pentru noul design al blogului.

 2. Allex Radu says:

  Sincer sa fiu, D40 nu-mi place pentru ca nu are liveview si ecranul aditional LCD de care ai nevoie daca folosesti liveview.

  Si daca voi avea si functie de video va fi un bonus avand in vedere preturile cardurilor de SD de 4GB si 8GB.

  Inca nu m-am decis, voi lua in considerare sfatul tau, oricum nu o sa-mi cumpar un kit cu 18-55 sigur.

  Mercy, am lucrat destul de mult la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *