Millennium Bank ofera carduri valabile 3 ani

Am observat cati bani a bagat Millennium Bank in campaniile pubblicitare m-am pus pe investigat, am luat site-ul la analizat.

Din rasputeri am incercat sa caut ceva ce deosebeste acesta banca de bancile care au o mai mare experienta in Romania, iar singurul lucru diferit este ca ofera o perioada de valabilitate mai mare pentru carduri decat bancile cunoscute, 3 ani in loc de 2, in rest toate serviciile obisnuite, conturi, credite, depozite, internet banking care ofera niste servicii in plus fara de eBCR cum ar fi schimbarea pin-urilor la carduri, nu am vazut alta banca care te lasa sa schimbi tu pinul, probabil tot unul generat o sa fie nu cred ca te vor lasa sa-ti alegi tu cifrele.


Update: Se pare ca Millennium Bank iti sa voie sa alegi tu cifrele la pin, multumesc Marian pentru pont.


Campania publicitara se bazeza pe aducerea la cunostinta populatie a brandului (branding development) de catre populatie si nu pentru a prezinta serviciile bancii, poate in viitor campania de publicitate se va schimba pe aspecte mai practice.


Update: Intradevar era o chestiune de timp pana au inceput sa promoveze servicii si nu doar brandul.


Culoarea “brandului” atrage mai mult sexul feminin, chiar si in reclama video se accentueaza “o banca pentru femei”, stiu culoarea este una aleasa pe plan international dar totusi…

Millennium Bank (Nu multi stiu ca “Millennium” se scrie cu dublu L si dublu N mai ales habarnistii cei ce nu stiu de engleza, ar trebui sa aiba o prescurtare de URL de genul Mbank sa evite acest lucru sau sa achizitioneze si domeniul .ro scris “mileniumbank.ro”)

9 Responses to Millennium Bank ofera carduri valabile 3 ani

 1. Dan says:

  "probabil tot unul generat o sa fie nu cred ca te vor lasa sa-ti alegi tu cifrele". Sunt destule banci care te lasa sa schimbi PINul cu orice vrei tu (desigur, tot 4 cifre). Un exemplu ar fi Banca Transilvania, dar numai de la un ATM, nu si prin IBanking.

 2. marian says:

  si millennium te lasa sa schimbi cu orice cifre vrei tu. in rest, daca va interesati in privinta dae veti vedea ca la millennium variaza intre 11 si 13 la suta, in schimb la bcr,raiffeisen, abn, transilvania, alpha, ing sau astea vechi sunt undeva la 17-19.

 3. Allex Radu says:

  Am updatat articolul cu ce mi-ati semnalat, multumesc.

 4. florin says:

  stii cumva melodia de la noua lor reclama? in caz k stii, trimite un mail te rog 🙂

 5. Allex Radu says:

  In caz ca voi afla cum se numeste melodia te voi contacta.

 6. alexcv says:

  Millennium Bank (Nu multi stiu ca “Millennium” se scrie cu dublu L si dublu N mai ales habarnistii de engleza, ar trebui sa aiba o prescurtare de URL de genul Mbank sa evite acest lucru sau sa achizitioneze si domeniul .ro scris “mileniumbank.ro”)

  nenea bloghere habarnist esti tu de toate, sau nu stiai ca acum ceva vreme inca se mai studia lb. rusa in licee, si unii care nu au avut ocazia sa se nasca cu lb. eng. gata invatata(de-ai ca tine) nu au de unde sa stie cum se scrie f****** de millennium!!!

 7. Allex Radu says:

  Nu am intentionat sa jignesc pe nimeni care nu stie engleza, chiar am sugerat sa cumpere si domeniul mileniumbank.ro pentru cei care nu stiu engleza.

  Parintii mei au studiat rusa in liceu si facultate asa ca stiam acest lucru.

 8. robert_Di_Nerro says:

  "alexcv" pai nu trebuie sa fii mah nici "habarnist" nici cu cambridge'ul luat ca sa stii ca "millennium" nu e in engleza.. desteptule, e derivat din lb. latina .. te dai u mare k le stii pe toate ..pune-a-ti-as co***le pe spate.. bu***giule!!!!

 9. Cezar says:

  Va rog sa imi spuneti si mie care stie cum se numeste melodia de pe site acesta sti baking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *