Microsoft introduce silverlight pe site-ul propriu

microsoft download centerDesi de curand silverlight este disponibil pe telefoanele nokia, putine site-uri folosesc tehnologia silverlight, am scris “putine” ca pana mai acum 10 minute nu cunosteam nici un site care foloseste tehnologia Silverlight.

Daca inca nu stiti, Silverlight este un produs similar cu Adobe Flash care este menit sa imbunatateasca experienta pe web, adica sa faca site-urile sa fie “cool” (si nu ma refer sa-si tina serverele reci sa nu se incalzaesca)

Am fost de curand pe pagina de download a Microsoft si am vazut ca isi folosesc tehnologia silverlight pe propriul site, doar doar ca “utilizatorii” sa instaleze playerul lor Silverlight.

De curand oficialii Apple au declarat ca Flash nu este destul de bun pentru un browser mobil iar Flash Lite disponibil pentru Windows mobile si Symbian nu ar fi destul de bun, cine stie poate chiar vom vedea in viitor, wait for it…, un parteneriat Apple – Microsoft menit sa aduca tehnologia silverlight pe iPhone.

Daca Silverlight ar fi disponibil pe iPhone ar fi un enorm plus pentru Microsoft, cred ca atunci multe site-uri video ar avea o varianta a Flash si una Silverlight daca nu ar abandona total playerul Flash.

silverligh microsoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *