Uncategorized

Medion Akoya, un Eee PC mai bun

medion akoya Medion, un producator europen cunoscut in Romania pentru produsele electronice atat de bune de poti sa juri ca sunt facute in China.

Mini-Laptopul va avea culori de Macbook, negru stralucitor si alb, LCD de 10.2 inchi si va costa doar 399 euro.

Compania inca nu a dezvaluit ce procesor va avea laptopul dar cel mai probabil va avea Intel Atom, un procesor atat de mic incat poate fi folosit intr-un telefon, avand un cosum de energie electric extrem de mic.

Procesorul Atom desi are o putere destul de mare pentru marimea lui nu a fost folosit de Asus in noua gama de Eee PC-uri ceea ce ii va oferi laptopului Akoya un avantaj din start pe langa hardiskul de 80GB 5400rpm (EEEpc are hardisck de maxim 16GB), memorie de 1GB DDR2, 3 porturi USB 2.0, mufe audio de intrare si iesire, ultima versiune Wi-Fi, 802.11n iar unele versiuni vor avea si Bluetouth.

Alte versiuni vor include o unitate optica externa (cel mai probabil DVD-RW), o baterie cu 6 celule sau una de 3 celule.

Laptopul cu tot cu bateria standard va cantari 1.2kg si va masura 247x175x28-36mm.

Monitorul are o rezolutie nativa de 1024×600 cu ratie 16:10. Laptopul vine cu 2 ani garantie si Windows XP Home Edition. Cine vrea linux stie sa-si instaleze singur distributia preferata peste XP.

2 Comments

 • rus victor

  posed un laptop -MEDION=MNS=30004630=A IESIT DIN GARANTIE SI NICI UN ATELIER DE REPARATII DIN IRLANDA NU MA POATE AJUTA AFIRMIND CA IMI TREBUIE BATERIE NOUA CEA ORIGINALA NE MAI RETININD CURENT DUPA SCOATEREA DIN PRIZA. VA INTREB CUM POT INLOCUI BATERIA ??? DORESC SA O PLATESC CONTRACOST DAR NU STIU DE UNDE SA O CUMPAR =SAU SOLUTIA ESTE SA ARUNC LAPTOPUL LA COSUL DE GUNOI DUPA CE L AM CUMPARAT CU PESTE 1000 EURO.

  CEI DE LA ALDY DE UNDE L-AM CUMPARAT SPUN CA NU MA POT AJUTA.RUSINE FIRMEI CARE NU ESTE IN STARE SA ASIGURE PIESE DE SCHIMB.

  RUS VICTOR DUBLIN=30 LUTTRELSTOWN WALK -DUBLIN 15

  • Allex Radu

   Incearca online, amazon sau ebay, copiaza modelul de baterie in casuta de cautare si vezi ce gasesti si daca merita pretul plus transportul. Daca nu merita n-ar strica sa-l bagi tu pe ebay poate iti mai scoti din parleala sa-ti iei altul mai nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *