Uncategorized

Liga Barbatilor, o abrambureala cu Abramburica

Liga Barbatiolor este un concurs de “popularitate” sponsorizat de Head&Shoulders menit sa adune cat mai multi “tarani de oras” si ei la randul lor sa-i puna pe prietenii lor sa-i sa intre pe site si sa voteze.

Liga Barbatilor este locul unde dovedesti ca esti cel mai barbat din Romania!

Aici vom alege barbatul cel mai curajos, popular, lipsit de inhibitii, iubit de femei si cu gasca cea mai tare. Concurentii se vor intrece in probe si in popularitate pana in 21 noiembrie. 3 dintre ei ajung in finala live, transmisa pe acest site, alaturi de Dana Rogoz. Conteaza sa ai puncte si voturi din partea publicului.

Abramburica ba te incurajeaza ba face misto de tine in niste filmuete filmate intr-un apartament cu un ecran verde (green screen) in spate dar ori nu au avut destule veioze s-o lumineze ori nu au stiut cum sa editeze pentru ca backgroundul ii se vede prin piele. O fi Dana Rogoz slaba dar semi-transparenta nu este. 

abramburica

Vedeti filmuletul despre care vorbesc aici, sa nu ziceti voi ca am modificat eu poza in photoshop.

Intr-o proba a concursului te pune sa-i arati ei (adica intregii lumi pe site) cum ie dai cu creme, cum te epilezi, cum te pensezi. Si “sa te gandesti ca o faci pentru un premiu foarte tare” (vorbele ei nu ale mele).

Ori e “Liga Barbatilor” ori e “Liga Gay” stiu ca cei de la P&G au multe produse si vor sa te puna sa le folosesti pe toate dar asta e culmea, ce barbat in toata firea care nu este gay ar face un filmulet cum se epileaza sau penseaza el si l-ar pune pe net”

Acum poate iar imi comenteaza tipa aceea ca nu stiu cine a zis ca pentru un barbat adevarat este ok sa poarte camasi mov si roz.

Singurul premiu tare care il vei castiga din acest concurs la aceasta proba este sa primesti invitatii la “un suc” de la diferiti tipi prin autobuz care o sa-ti spuna ca te-au vazut pe net.

Ma mir ca nu ofera si ei iPod mov precum alte concursuri, este albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *