iPhone-ul de 8GB s-a ieftinit si mai mult

De cateva sapatamani nu am mai scris nimic despre iphone, dar acum este timpul sa comparam piata online si sa vedem la ce pret a mai ajuns varianta de Apple iPhone cu 8GB memorie interna.

Shopix.ro – iPhone 8GB – 1.579.94 lei*

Mediadot.ro – iPhone 8GB – 1.595,58 lei*

evoMAG.ro – iPhone 8GB – 1.617,71 lei*

PCgarage.ro – iPhone 8GB – 1.649,99*

*Preturile sunt valabile doar pentru ziua de 11 Aprilie 2008, daca citesti acest articol in alta zi preturile pot fi cu totul altele, de obicei mai mici.

iphone Desi nu prea imi place sa recunosc, iPhone-ul devine din ce in ce mai accesibil. Cat ar scade preturile tot nu pot sa scada mai mult decat 399$+adaus.

In una din lunile de vara se presupune ca va fi lansat iPhone-ul cu 3G in Statele Unite. 3G-ul nu ar fi un avantaj chiar asa de major spre deosebire de GPS, cu un telefon de 16-20 milioane ROL ma astept ca atunci cand ma voi duce sa ma plimb in Europa sa nu stau sa intreb “Could you please help me?, I’m looking for X Street.”, desi stiu foarte bine engleza.

Sony Ericsson Xperia X1 mi se pare mai atractiv pentru ca, daca iPhone-ul va avea GPS, pana vor scoate harti de GPS pentru Romania pe iPhone va mai trece mult timp.

Un aparator al iPhone-ului va spune ca are Google Maps. Acest serviciu nu este pentru Romania si chiar daca pleci in Franta de exemplu vei plati cu 6$/MB (cel putin) o factura la telefon cu un total mai mare decat pretul unui iPhone.

Si sa cumperi un iPhone si sa mai cumperi un GPS de vreo 800 lei nu este elegant sa cari 2 “caramizi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *