iPhone cu 16GB memorie si firmware 1.1.4 in magazinele online

iphoneDupa ce de martisor mai toate magazinele online (infara de cele mai "dezvoltate") aveau pe stock iPhone-ul de 8GB, de curand cateva magazine au adus pe stoc varianta de 16 GB care va costa cu aproximativ 300 lei mai mult decat varianta de 8GB.

Firmware-ul 1.1.4 nu aduce decat niste repartii ale unor buguri.

Ca si in cazul iPone-ului de 8GB, intrebati dinainte cat va costa o resoftare, cea mai atractiva oferta mi se pare totusi a Market Online pentru aceste cuvinte pretioase pe care le gasiti pe pagina iPhonului de 8GB, banuiesc ca ofera acelasi tip de garantie ca si pentru varianta de 8GB:

Mai mult, desi Apple acorda o garantie de producator de numai un an, MarketOnline ofera clientilor sai propria garantie de 2 (doi) ani. Impreuna cu garantia suplimentara MarketOnline, puteti acum schimba orice terminal iPhone care se defecteaza in primii doi ani de functionare, in maxim 48 de ore de la constatarea defectiunii.

Cu 16 GB suna mai atractiv dar totusi, daca nu vor lansa in vara o varianta de 32GB cu 3G si GPS tot nu voi cumpara unul.

Nota. Desi am mentionat de mai multe ori de Market Online, vreau sa va asigur acest magazin online nu sponzorizeaza in nici un fel acest blog.

2 Responses to iPhone cu 16GB memorie si firmware 1.1.4 in magazinele online

  1. sorin says:

    Este un produs bun, este ok, dar nu sunt fan Apple. Nu cred ca-si merita banul. Aceste produse sunt facute pentru americani nu pentru cei saraci ca noi:). Produse asemanatoare gasesti la bani mai putini:). Nu Apple

  2. Allex Radu says:

    Avem si noi fitzosi in Romania, daca ar avea tot ce am nevoie 3G si GPS chiar ar merita, altfel nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *