Uncategorized

iPhone 3G se lanseza maine, Orange isi bate joc de noi.

iphone_smashed Orange Romania va lansa iPhone-ul 3G maine in cateva Shop-uri in tara dar in momentul cand scriu acest articol nu a aput pe site-ul orange valoarea abonamentulelor sau ce vor include acele abonamente.

Daca vroiai sa precomanzi sigur iti luai teapa pentru ca in acel formular de pre-comanda nu se specifica valoare abonamentului sau ce va include abonamentul.

Poate se specifica dupa ce faceai precomanda dar oricum vedeti cum se comporta lumea cu romanii, sa nici nu mai zic ca Romania a primit iphone-ul mult dupa ce lumea moderna le-a primit pe a le lor, Apple considera ca Romania este “a 3rd world country” adica si Africa are prioritate inaintea noastra.

Am sunat la relatii cu clientii la Orange si ei habar nu au ce fel de abonamente vor fi disponibile pentru iPhone si ma indruma sa ma duc la Orange Shop daca vreau sa-l cumpar:

In Business Standard se specifica ca versiunea de 8GB va costa 179 euro (probabil cu contract pe 2 ani), cu 30 euro mai mult decat in Franta, iar versiunea de 16GB va costa 489 euro (probabil cu contract pe 1 an) iar abonamentele dedicate vor costa 39 si 59 euro/luna si vor include minute nationale, mesaje nationale si pachete de date.

Pachetele de date sunt cele mai interesante, sunt curios cati megabyti vor include acele abonamente pentru ca sunt sigur ca se vor zgarci.

Cei care se vor inghesui la 12 noaptea sa cumpere iPhone le atribui un sigur cuvant, “idioti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *