Uncategorized

Stire Bomba: Internet mobile NELIMITAT (pe bune!) de la Vodafone

Update 16 februarie 2008 Se pare ca Vodafone Mobile Connect nu se adreseaza utilizatorilor de smart-phone-uri ci utilizatorilor de laptopuri sau a celor care nu au nici un fel de internet in zona.

Tot e avantajos, dar nu este exact ceea ce vroiam eu, inca mai sper pentru abonament nelimitat pe mobil. Daca detii unul dintre cele mai mobile laptopuri, Asus EEE PC cu linux nu o sa poti sa folosesti acest serviciu pentru ca Vodafone nu suporta drivere pentru Linux, probabil vei putea sa faci un hack ca sa mearga.

Vodafone mi-a ascultat dorintele, si va lansa pe 16 februarie abonamente de internet mobil cu trafic nelimitat incepanad de la 9 euro fara tva.

Deazavantajul este ca avand Unlimited Mobile Internet de 9 euro (fara TVA)  poti sa descarci la viteza de 1mbps doar 1GB (care este trafic imens) dupa 1GB iti reduce viteza la GPRS(128kbps), care oricum nu te afecteaza daca folosesti numai GPRS ca sa te conectezi, dar nu te pune sa platesti nici un fel de trafic suplimentar.

Pe langa acest abonament UNICAT in Romania Vodafone mai ofera abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 Euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB. In cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps.

Pachetele Mobile Internet & Office 1 GB, Mobile Internet & Office 2 GB, Mobile Internet & Office 4 GB, Mobile Internet & Office 8 GB, cu trafic inclus de 1GB, 2GB, 4GB si respectiv 8 GB, ofera clientilor acces la Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi de 12 Euro, 15 Euro, 18 Euro si respectiv 27 Euro pe luna. Traficul de date suplimentar se taxeaza cu 0,02 EUR / MB, pentru primele doua pachete, si cu 0,01 EUR/ MB pentru pachetele cu 4 GB si 8 GB inclusi, viteza ramanand de 3,6 Mbps.

In sfarsit pot sa dau frau liber traficului facut pe telefonul mobil.

Hai sa mergem pe la sediu central Orange sa vedem cum dau directorii cu capul de birou.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *