Stire Bomba: Internet mobile NELIMITAT (pe bune!) de la Vodafone

Update 16 februarie 2008 Se pare ca Vodafone Mobile Connect nu se adreseaza utilizatorilor de smart-phone-uri ci utilizatorilor de laptopuri sau a celor care nu au nici un fel de internet in zona.

Tot e avantajos, dar nu este exact ceea ce vroiam eu, inca mai sper pentru abonament nelimitat pe mobil. Daca detii unul dintre cele mai mobile laptopuri, Asus EEE PC cu linux nu o sa poti sa folosesti acest serviciu pentru ca Vodafone nu suporta drivere pentru Linux, probabil vei putea sa faci un hack ca sa mearga.

Vodafone mi-a ascultat dorintele, si va lansa pe 16 februarie abonamente de internet mobil cu trafic nelimitat incepanad de la 9 euro fara tva.

Deazavantajul este ca avand Unlimited Mobile Internet de 9 euro (fara TVA)  poti sa descarci la viteza de 1mbps doar 1GB (care este trafic imens) dupa 1GB iti reduce viteza la GPRS(128kbps), care oricum nu te afecteaza daca folosesti numai GPRS ca sa te conectezi, dar nu te pune sa platesti nici un fel de trafic suplimentar.

Pe langa acest abonament UNICAT in Romania Vodafone mai ofera abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 Euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB. In cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps.

Pachetele Mobile Internet & Office 1 GB, Mobile Internet & Office 2 GB, Mobile Internet & Office 4 GB, Mobile Internet & Office 8 GB, cu trafic inclus de 1GB, 2GB, 4GB si respectiv 8 GB, ofera clientilor acces la Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi de 12 Euro, 15 Euro, 18 Euro si respectiv 27 Euro pe luna. Traficul de date suplimentar se taxeaza cu 0,02 EUR / MB, pentru primele doua pachete, si cu 0,01 EUR/ MB pentru pachetele cu 4 GB si 8 GB inclusi, viteza ramanand de 3,6 Mbps.

In sfarsit pot sa dau frau liber traficului facut pe telefonul mobil.

Hai sa mergem pe la sediu central Orange sa vedem cum dau directorii cu capul de birou.

8 Responses to Stire Bomba: Internet mobile NELIMITAT (pe bune!) de la Vodafone

 1. S Adrian says:

  128Kbps nu mbps 😉

 2. Marius says:

  Ca nu merge pe Linux ci doar pe Windows si pe Mac zic ei. Nu sta sa crezi asta. Nu exista o solutie oficiala pt. Linux si n-au chef sa-si bata capul. La fel am patit si eu la Cosmote unde tel. meu chinezesc nu era "suportat" dar dupa ce i-am mintit ca am LG Chocolate si am configurat eu manual tot merge ff bine acum.

  Aici solutia pt. Linux:

  http://www.mylro.org/content/view/164/59/

 3. […] Roman, Fagaras si zeci de localitati din 25 judete" si se mai aminteste in comunicat despre Unlimited Mobile Internet de care am mai […]

 4. Adriana says:

  internetul de la vodafone merge ca dracu de prost si mai ales stiu sa factureze!@!!

 5. Allex Radu says:

  Daca folosesti doar GPRS sau daca depasesti traficul inclus de aceea merge greu.

 6. cedry2k says:

  e un dezastru internetul asta nu recomanda in niciun fel,e scump si prost(punct).Va spun sincer am avut pana aq 3 tentative sa sparg modemu *una a mia reusit si inca 2 sa renunt la abonament dar ma gandesc k mai am cateva luni de facturare si scap odata de el,pana atunci imi bag unghia-n gat dar asta e!nu recomand!

 7. cedry2k says:

  si alex mie imi mere pe asa zisul 3G Broadband 4/5..deci fratilor incercati orice altceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *