Uncategorized

Internet Dial-UP 1 cent/min, dar il mai foloseste cineva?

clicknet dial-up Nu stiu cine ar mai fi asa de stupid sa aiba Clicknet Start Dial-up si sa platesca 1 cent pe minut cand daca ai linie telefonica poti sa-ti iei macar un abonament de 8 euro cu 2 mega pe secunda macar.

Mai ales acum cand a fost lansat Clicknet mobil cu acoperire nationala nici nu mai are rost sa ai nevoie de o linie telefonica pentru a avea internet.

Intrebarile mele sunt: Cine mai foloseste dial-up si de ce Romtelecom nu-l scoate din oferta?

Cand incepeam eu sa folosesc internetul dial-up-ul era singura metoda de conectare la internet prin Xnet de la Connex (actualul Vodafone) si toti ne inghesuiam sa ne conectam la internet pana la ora 8 doarece dupa acea ora server-ul era asa aglomerat incat asteptai ore pentru a te conecta. Atunci nu era asa ieftin dial-up-up, nici nu exista clicknet si pentru o utilizare normala a internetului eram taxat pe faxtura aproximativ 100 lei.

Pe la sfarsitul erei dial-up venisera pe piata RDS (actualul RDS & RCS) si Idilis cu oferte Dial-up si Connex a limitat numarul de ore cat puteai sa utilizezi serviciul si nu mai era asa de incantator sa folosesti Xnet-ul, atunci a aparut si Clicknet.

Sunt un pic gelos pe copii astia care se nasc beneficind de conexiuni la internet de mare viteza cum ar fi serviciile de la RDS & RCS, UPC si Clicknet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *